Fresh Prince gjengen
Fresh Prince gjengen

Slik ser «Fresh Prince i Bel Air»-gjengen ut nå

15 år er gått siden programmet ble tatt av lufta.

På 90-tallet fikk Will Smith sitt store gjennombrudd med hitserien «Fresh Prince of Bel Air», hvor han spilte en snill ramp fra Philadelphia som flyttet inn til sin snobbete tante og onkel i fasjonable Bel Air.

Les også:Så mye tjente Jaden (12) på «Karate Kid»

Fresh Prince (Foto: Paul Drinkwater,
  © ps)
Fresh Prince (Foto: Paul Drinkwater, © ps)
Etter serien ble tatt av i 1996 har Smith stablet en karriere som filmstjerne på beina, o han har tydeligvis holdt kontakten med flere av sine gamle kollegaer.

Bilde på facebook

– Fikk startet julen skikkelig med en «Fresh Prince of Bel Air»-gjenforening. Ikke noe er som å ferie sammen med familie, skrev Will Smith på sin offisielle Facebook-side, og la ved bildet av sine gamle kolleger Tatyana Ali, Karyn Parsons, Alfonso Ribeiro og James Avery og seg selv (samt en ukjent mannsperson, den andre fra venstre).

Les også:Far og sønn Smith i ny film

TMZ melder at bildet ble tatt på en veldedighetslunsj til inntekt for Sweet Blackberry, en organisasjon som Karyn Parsons, som spilte Hilary, har vært med å starte. Parsons valgte å forlate showbusiness i 2002 etter hun traff sin andre ektemann, regissøren Alexandre Rockwell. Hun har to barn med ham, og to fra et tidligere ekteskap.

Nye karrierer

Tatyana Ali, som spilte Ashley i serien, har ikke giftet seg. Til gjengjeld har hun fortsatt i bransjen, og har medvirket i en rekke TV-serier siden «Fresh Prince». Det samme har James Avery (som spilte Will Smiths onkel), og Alfonso Ribeiro (som spilte Smiths nerdete fetter Carlton). Sistnevnte har også fått prøve seg som regissør, programleder og racerbilsjåfør siden sist.