Din viktigste verktøydings:
Det er ikke alltid at jeg får tatt med meg tommstokken min når jeg kjøper noe. For eksempel en lampe eller en bok til reolen. Hvis jeg trenger målet på en ting, kan jeg bruke et A4-ark. Det er 21 cm x 29,7 cm (nesten 20 X 30) - så 5, 10, 15 cm, osv. er enkelt å måle seg frem til - og et A4-ark kan man nesten alltid få fatt i!

Ditt oppussingstips:
Jeg bygde meg en stor sofa a la 1970, der det er masse plass under til alle mine små og sprø ting. Den er inspirert av en sofa jeg gjør i «Tid for hjem»...

Den dummeste oppussingsidéen du har hatt og gjennomført:
En seng der sengegavlen kunne åpnes til en himmelseng... Hvor alt var polstret lyserødt inni?!!... Hvor ofte åpner man den?

Ditt beste kjøp:
Vateren min fra Bosch. Alt kommer nå opp perfekt i vater! Inspirert av håndverkerne på «Tid for hjem». Jeg gleder meg til mitt neste kjøp; stylter a la Einar til å male høyt på veggen og loftet igjen og igjen... og igjen.

Ditt dårligste kjøp:
Min multivinkel-linjal. Den har aldri blitt brukt, men den så fantastisk ut i butikken.

Hva synes du om de andre i «Tid for hjem»?
Det er riktig fine ting de andre lager, meget gjennomførte og meget skandinaviske, men Gud hvor mye det er lyst tre og veldig lite farge. Mye ligner mer på flotte butikkinnredninger. Hageprosjektene er skjønne, alltid med morsomme former og nye ideer. Jeg skulle ønske solen skinte året rundt i Norge!

Ditt nyttårsforsett for 2012?
Skal tjene litt mer penger på mine design.