keeperklikk
keeperklikk

Se keeperens vanvittige tilskuerangrep

Esteban Alvarado tok saken i egne hender da en tilskuer stormet banen i nederlandsk cupkamp.

Storkampen mellom Ajax og AZ Alkmaar i den nederlandske cupen ble onsdag avbrutt etter at bortelagets keeper sparket en tilskuer som løp inn på banen.

AZs Esteban Alvarado slo tilbake etter at tilskueren først hadde sparket til ham. Og Alvarado stoppet ikke etter ett spark. Mens tilskueren lå på bakken måtte han tåle å få støvelen til AZ-keeperen mot kroppen flere ganger.

Se den ville episoden i videovinduet øverst!

Costaricaneren måtte se det røde kortet for hevnaksjonen. Alkmaar-trener Gert Jan Verbeek valgte å be spillerne sine forlate banen i Amsterdam, noe som tvang dommeren til å blåse av kampen.

– Verbeek beordret laget av banen for å kontrollere situasjonen. I garderoben sa våre spillere at de ikke følte seg trygge på banen, forteller Earnest Stewart i AZ.

Spillerne kom aldri ut på banen igjen. Det ble gjort forsøk på å overbevise AZ om å fullføre kampen, men Verbeek og hans spillere hadde allerede bestemt seg.

Les også: Her «kobra-sparker» han ballen i eget kryss

– Jeg vet ikke hvordan jeg ville reagert, men jeg kan forstå Esteban med hans søramerikanske temperament. Jeg forstår også AZs avgjørelse, for det var mange følelser i sving, sier Ajax-trener Frank de Boer.

Ajax ledet 1-0 da kampen ble avbrutt, etter scoring av Gregory van der Wiel i det 8. minutt. (©NTB/TV 2 Sporten)