Wigan - Liverpool 0-0

«Suárez - 7» sto det bak på t-skjortene til samtlige Liverpool-spillere under oppvarmingen før bortemøtet med Wigan. Resten av laget viste tydelig hva de synes om at deres uruguayanske spiss har fått en straff på åtte kampers karantene og 40 000 pund i bot for rasisme.

Se videosammendrag øverst i saken!

Også ute på banen var det lagkameratene til Suárez som måtte ta ansvar, for spissen hadde ikke mye å bidra med i førsteomgang. I stedet var det midtbanen og forsvaret som var farligst frempå for de røde. Først avsluttet Dirk Kuyt midt på Ali Al-Habsi, før det var Glen Johnson som kom alene mot mål og tvingte frem enda en god redning fra Wigan-keeperen.

Les også: Nå har Giggs scoret i tjue sesonger på rad

Hjemmelaget var heller ikke helt ufarlige før pause. Både Mohamed Diamé og Victor Moses testet skuddfoten uten at de klarte å overliste Pepe Reina. Et usikkert Liverpool-forsvar vaklet flere ganger, men Wigan klarte ikke å utnytte det til sin fordel.

Kun kort tid etter pause viste Luis Suárez endelig litt av hva som bor i ham. Det frekke brassesparkforsøk var på vei mot mål da Gary Caldwell bestemte seg for å være keeper - bare synd at Caldwell er høyreback. Soleklart straffespark for gjestene i rødt.

Les også: Her blir Albrighton historisk - scoret nummer 20.000

Det var knyttet forventninger til hvordan Liverpool-spillerne skulle feire sammen med Suárez etter en eventuell scoring. Det blir med fantastiene i denne omgang, for det svake straffesparket til Charlie Adam ble reddet av en rask Ali Al-Habsi.

Nærmere kom ikke noen av lagene, som altså måtte ta til takke med null scoringer og hvert sitt poeng tross flere store muligheter.