Her står David Dopp foran førstepremien i konkuransen Joe Schmo to Lambo. En Lamborghini Murcielago LP640 Roadster. Noen timer senere hadde han krasjet millionbilen... (FOTO: YouTube.com)
Her står David Dopp foran førstepremien i konkuransen Joe Schmo to Lambo. En Lamborghini Murcielago LP640 Roadster. Noen timer senere hadde han krasjet millionbilen... (FOTO: YouTube.com)

Seksbarnsfar vant superbil - krasjet den noen timer senere

Flaksen ble raskt til uflaks - og Lamborghinien ble vrak.

Det er ikke langt mellom himmel og helvete, heter det. Og uttrykket passer svært godt for David Dopp, seksbarnsfaren fra Utah akkurat nå.

Han ble nemlig med på lotteriet "Joe Schmo til Lambo" - der hovedpremien var en illsint, grønn Lamborghini Murcielago LP640 Roadster. Bak dette lange navnet finner vi en av tidenes alle råeste cabrioleter - og en av de dyreste bilene i verden.

Del med dine Facebook-venner

Den italienske superbilen har nemlig intet mindre enn 640 hk. Det betyr at den når 100 km/t på et blunk og er latterlig rask. Ok, vi får vel være litt mer presise, 0-100 km/t tar 3,4 sekunder - mens toppfarten er 330 km/t.

LES OGSÅ: Perfekte biler for deg som vil irritere Greenpeace

Fartsrelatert

Slike biler bør behandles med en raus porsjon respekt. Det sier seg selv at disse kreftene fort kan sette både sjåføren og medtrafikanter i en vanskelig situasjon.

David Dopp var i seiersrus og klar for å gi jernet i den nye superbilen sin. Lørdag fikk han bilen overlevert - og han brukte ikke lang tid på å komme seg bak rattet. Naboer, familie og venner fikk være med på testturer i nabolaget. Så langt alt vel.

Men så skjer det. Dopp mister kontroll på bilen, kjører av veien og ender opp langt ute på en veiskulder. Han hadde i forkant av utforkjøringen allerede fått en advarsel fra onkel politi om å lette litt på høyrefoten. Det omtalte han til og med på Facebook like før ulykken:

“Just had Santaquin Police called on me for driving too fast. SORRY !!!! :)” stod det i meldingen hans.

Ifølge In Santaquin News omtalte politiet uhellet som fartsrelatert.

Et vitne med det klingende navnet Miles Davis, rapporterte om bremsespor i veien og at bilen endte opp å peke i motsatt retning av det den kjørte.

Lykkeligvis ble hverken Dopp eller hans passasjer skadet.

LES OGSÅ: Vår test av Lamborghini Murcielago SV

Sendes til Italia

Den ferske superbileieren på sin side hevder hardnakket at han kjørte bare noen kilometer i timen over gjeldende fartsgrense, og påstår han må ha kommet på et område med is eller grus.

Den hissige "oksen" er nå sendt til Italia for å sjekkes opp - og undersøke hva reperasjonskonstnadene blir. Den må nok ikke kasseres, men noen billig verkstedregning blir det nok ikke likevel.

Dopp hadde imidlertid rukket å forsikre råskinnet.

- Du kan si at denne dagen har vært en skikkelig berg og dalbane, med en stor opptur og en skikkelig nedtur, oppsummerer Dopp selv.

Det tror vi på.

SE VIDEO: Lamborghini Gallardo: Dette er kjøring det lukter svidd av