I tirsdagens episode av «Da damene dro» så vi at Roy Kenneth Lind gikk ned på kne og fridde til samboeren Christine.

Men dette frieriet var ikke det eneste i årets sesong av «Da damene dro». I videoen øverst kan du se hva som skjedde da Sonja tok saken i egne hender og fridde til samboeren Gunnar på telefon fra Syden.

Se Sonja fri til Gunnar i videoen øverst!– Både han og jeg hadde snakket om at vi skulle gifte oss, men det ble aldri til at hverken han eller jeg gjorde noe. Jeg hadde faktisk sett for meg at det var han som skulle få lov til å gå ned på kne. Men så ble det til at vi dro til Syden, og da tenkte jeg at det var en super mulighet. Han ser meg ikke og vet ikke hva jeg gjør. Så da tenkte jeg «nå skal jeg utnytte sjansen», sier Sonja til TV2.no i etterkant av innspillingen.

– Ikke det svaret jeg hadde forventet meg

Sonja gikk rett og slett til innkjøp av brudekjole da hun var i Portugal.

Se video: Kjøper brudekjoler uten at mennene vil gifte seg

– Da hadde jeg bestemt meg at jeg skulle gjøre det og ta han på fersk gjerning. Så da ringte jeg og hadde egentlig skjult det til å begynne med, og lurte bare på hvordan det gikk hjemme. Så spurte jeg om han ville gifte seg. Da fikk jeg ikke det svaret jeg hadde forventet meg. Det var bare «det vet du at jeg vil», sier Sonja og ler.

Gunnar: – Jeg ble litt paff

– Det var et godt nok svar, sier Gunnar som mener at Sonja ikke hadde is i magen nok til å vente til hun kom hjem.

– Jeg ble litt paff da jeg fikk telefonen. Det var ikke det jeg hadde sett for meg, men jeg hadde også noen småplaner om at jeg skulle trå til når hun kom hjem, men hun kom meg litt i forkjøpet, sier han og smiler.

– Når skal bryllupet stå?

– Etter planen skal det stå i slutten av januar, forteller paret.

Vil du se flere klipp du ikke har sett på tv? Klikk deg inn på TV 2 Play her!