FAM IRVOLL: Motedesigner og mamma Fam Irvoll har vært hovedpersonen i realityserien «FAM» på TV 2 Bliss. I mandagens episode får vi et tilbakeblikk på halvåret med Fam Irvoll.
FAM IRVOLL: Motedesigner og mamma Fam Irvoll har vært hovedpersonen i realityserien «FAM» på TV 2 Bliss. I mandagens episode får vi et tilbakeblikk på halvåret med Fam Irvoll.

Et halvår med Fam Irvoll

Den norske motedesigneren har designet klær, glass og sengetøy, arrangert motevisninger, utstillinger og spilt inn film.

I vinter har den norske motedesigneren Fam Irvoll vært hovedperson i realityserien «FAM» på TV 2 Bliss. I mandagens episode av «FAM» får vi et tilbakeblikk på året med Fam Irvoll.

– Det har blitt en søt dokumentar

Det har vært et hektisk halvår for den norske motedesigneren Fam Irvoll. Sammen med familie, venner og en nyfødt baby har hun designet både klær, glass og sengetøy, arrangert motevisninger, utstillinger og spilt inn film.

LES OGSÅ: Fam Irvoll: – Jeg stod på pulten og skrek etter hjelp

– Det har blitt en søt dokumentar. Jeg er veldig glad i dokumentarer selv, og serien blir også et fint minne å ha for familie og venner som noe vi kan se tilbake på, sa Fam Irvoll til tv2.no i forbindelse med premiere på serien tidligere i vinter.

– Det er en serie for folk som vil vite hvordan det er å være designer i Norge bak den glamourøse fasaden. For det er jo absolutt ikke sånn virkeligheten er.

LES OGSÅ: Fam Irvoll: – Jeg vil gjøre det litt dystert

Motedesigner og mamma

MOTEDESIGNER OG MAMMA: Fam Irvoll har designer klær, glass og
  sengetøy, arrangert motevisninger, utstillinger og spilt inn film.
MOTEDESIGNER OG MAMMA: Fam Irvoll har designer klær, glass og sengetøy, arrangert motevisninger, utstillinger og spilt inn film.

Tidligere i år ble Fam Irvoll mor til en liten baby. I serien møter vi Fam som Norges heteste motedesigner - og mamma. Det blir en prøvelse for alle i Fams nærhet når hun skal fortsette den suksessfulle designerkarrieren med en nyfødt baby, som er med på alt fra lanseringen av hennes eget porselen for Magnor, til produksjonen av en kunstfilm sammen med venninnen Marie Kristiansen.

LES OGSÅ: Fam Irvoll: – Enten så liker folk det, eller så gjør de ikke det

– Jeg er vant til å jobbe masse. Det er jo bare hyggelig for det er jobben min, men også hobbyen min. Men det blir litt annerledes nå som jeg er gravid og skal få barn. Jeg har jo lagt opp masse planer, men det er ikke sikkert de er gjennomførbare, sier Fam i serien.

LES OGSÅ: Fam Irvoll: – De vil nok ha en liten finger med i spillet

Fikk du ikke med deg alle episodene av «FAM»? I mandagens episode får vi et tilbakeblikk på halvåret med Fam Irvoll! «FAM» ser du på TV 2 Bliss kl.20:30.

Populær designer

Den norske designeren Fam Irvoll er kjent for sin fantasifulle og fargerike design, og med internasjonale superstjerner som Lady Gaga, Katy Perry og Marina & the Diamonds blant sine fans er Fam blant Norges mest populære designere.

Fam Irvoll designer klær for både menn og kvinner, og er kjent for sin bruk av sterke farger, 3D og tegneserieelementer i sine kolleksjoner. I 2010 viste Irvoll for første gang en kolleksjon for barn, «Little Cupcakes».

Hun har utdannelse fra Esmond International og Central St. Martins i London, og har deltatt på en rekke moteuker, blant annet London Alternative Fashion Week og Riga Fashion Week. Hun har deltatt hver sesong under «Oslo Fashion Week» siden debuten i 2005. Vi anmeldte Fam Irvolls motevisning under «By:Larm» i februar - les anmeldelsen her!

LES OGSÅ: Fam Irvoll: Kan du se hvem det er?

Fam Irvoll har også arbeidet som assistent for designere som Vivienne Westwood, Gareth Pugh og norske Peter Løchstøer.