Juventus tok tilbake tabelltoppen

Juventus gjenerobret ledelsen i italiensk serie A fra Milan ved å slå Novara 2-0 søndag.

Fabio Quagliarella (Foto: Massimo Pinca/Ap)

Simone Pepe sendte Juventus i føringen etter et lavt innlegg allerede i kampens fjerde minutt. Det var angriperens femte scoring for sesongen.

Et kvarter før slutt trygget rekkekamerat Fabio Quagliarella seieren for «Den gamle dame» da han økte til 2-0.

Dermed hoppet ubeseirede Juventus opp til 33 poeng på 15 seriekamper. Det er to flere enn Milan, som slo Siena 2-0 lørdag.

Inter fortsatte sin rekke med gode resultater ved å slå Cesena 1-0 på bortebane søndag. Andrea Ranocchia scoret kampens eneste mål etter 62 minutter. Etter en svak sesongstart, har Inter fått orden på laget og klatret til 5.-plass på tabellen.

Like bak følger Genoa, som slo Bologna 2-1 søndag. Catania slo Palermo 2-0, mens Parma måtte klare seg med 3-3 hjemme mot tabelljumbo Lecce. (©NTB)