Mario Balotelli (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Mario Balotelli (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Mancini om Balotellis påståtte nisse-stunt: – Alt er mulig med Mario

Roberto Mancini utelukker ikke at Mario Balotelli kledde seg ut som julenisse. Samtidig tror både han og Arsène Wenger at Arsenal er ute av tittelracet.

Manchester (TV 2 Sporten): Ingen betvilte Manchester Citys kvaliteter før stormøtet med Arsenal, men mange stilte spørsmål ved om de ville takle nederlaget for Chelsea og at byrival United vant tidligere på dagen.

De er blitt kjent for å hamre inn mål, men mot «The Gunners» beviste at de kan vinne jevne og intense kamper, som en potensiell ligamester må gjøre i løpet av en Premier League-sesong.

– Vi fortjente å vinne denne kampen. Vi hadde mange sjanser, og Silva scoret et viktig mål, sier Roberto Mancini i presserommet på Etihad Stadium.

– Vi er henrykte over resultatet. Etter Chelsea-kampen var det viktig å slå Arsenal. Det var viktig å komme tilbake på topp, i tillegg til at Arsenal er et godt lag.

LES OGSÅ: David Silva reddet sjansesløsende City

Arsene Wenger depper etter sesongens femte tap.

– Det var en kamp som kunne ha gått begge veier. Det var veldig intenst der begge lager gikk for seieren. Jeg følte at vi var uheldige, og vi måtte rokere om fullstendig i backrekken. Vi manglet litt presisjon i den siste tredjedelen. Vi hadde noen muligheter der vi ikke var gode nok i pasningsspillet, men vi manglet litt på det som er viktig i storkamper.

LES OGSÅ: Pavljutsjenkos første mål for sesongen sendte Tottenham tilbake på vinnersporet

Mer Balotelli-moro
Mario Balotelli preget ikke storoppgjøret voldsomt, men i går kveld skal han etter sigende ha kjørt rundt i Manchesters gater utkledd som en julenisse. Ifølge ulike kilder delte han ut penger til folk i gatene.

– Jeg vet ikke (om det stemmer red.anm.), sier Mancini med et smil om munnen.

– Med Mario er alt mulig. De fikk ikke lov til å ta med seg fyrverkeri på hotellrommet, spøker Mancini.

LES OGSÅ: Rooney scoret etter 52 sekunder da QPR fikk bank

Arsenal ute av gullkampen
Arsène Wengers menn ligger nå hele 12 poeng bak Manchester City. Både Mancini og Gunners-manageren tror londonerne nå er ute av tittelracet.

– Det blir vanskelig for dem. De ligger 12 poeng bak oss og ti bak United, sier Mancini.

– For øyeblikket er vi det, ja. Det blir vanskelig å ta igjen City, men vi skal prøve. Det var en kamp vi ikke hadde råd til å tape, og derfor er det tungt å svelge. Men vi skal fortsette å kjempe, og det er mye positivt fra dette. Laget har tatt store steg siden august, og det viste vi igjen.

Selv om de lyseblå nå framstår som favoritter til å vinne Premier League, er Mancini bombesikker på at veien til gullet blir alt annet enn enkel.

– Vi vet at United er sterke. Vi kan ikke tenke oss at vi skal vinne ligaen uten tøff kamp fra United. Det er viktig å være der helt til slutt, sier han.

LES OGSÅ: Liverpool senket Aston Villa på hjørnespark