hugo
hugo

Hugo er tilbake!

Forbereder seg på å ta verden med storm, nok en gang.

På 90-tallet var Hugo et kjent navn i mer enn 40 land. Norges berømte skjermtroll lot seg kjenne verden over, og nå er det på tide å la seg rive med, nok en gang.

«Hugo Retro Mania»

I dag, fredag 16. desember, lanseres «Hugo Retro Mania» i mer enn 17 språkversjoner. Spillet, som var en stor hit, vil nå bli tilgjengelig for iPad, iPhone, iPod, Android, PlayStation PSP Minis og Pc og det er vel her den største forandringen ligger.

Når Hugo først ble kjent, brukte man knappene på fasttelefonen for å spille, nå er spillet derimot mye mer tilgjengelig. Ved å bruke berøringsskjermen vil du nå kunne bli med på eventyr, konkurrere mot dine venners rekorder og hjelpe Hugo med å komme lengst inn i gruven.

TV-vert og fasttelefon

Da Hugo først kom til verden i 1989 var Hugo et TV-spill der spilleren styrte Hugo ved hjelp av en TV-vert og tastene på fasttelefonen. Spillet, som ble sendt i mer enn 40 land ble utpekt til å være en av de viktigste karakterene i den digitale kulturelle nasjonalarven.

Ut av de over 40 landene spillet har blitt sendt, har Hugo vunnet prisen for beste TV-underholdningsprogram i mer enn åtte land.

Henrik Krølle, administrerende direktør i KREA medie sier at de er klar over dagens konkurranse, men forventer at «Hugo Retro Mania» blir det første av mange spennende steg mot gjenskapningen av Hugo som et verdensomspennende merkenavn.