madde
madde

– Prinsesse Madeleine er ulykkelig

Mener forholdet til Chris O`Neill er en nødløsning.

Prinsesse Madeleine flyttet rett til New York da forlovelsen mellom henne og Jonas Bergström tok slutt. Bergströms utroskap med norske Tora gikk hardt inn på prinsessen, som siden har bodd i USA.

Tre måneder etter bruddet med Jonas, fant Madeleine lykken igjen - med finansmannen Chris O`Neill, men ifølge venner av prinsesssen er forholdet bare en nødløsning for ulykkelige Madeleine, skriver Se og Hør.

– Ikke lykkelig

– Prinsessen vet virkelig ikke hva hun skal gjøre med livet sitt. Hun er ikke lykkelig, og jeg tror forholdet til Chris bare er en nødløsning, sier en venn av prinsessen til bladet Svensk Damtidning.

Nyheten om at Jonas Bergström og Madeleines barndomsvenninne, Stephanie af Klercker, hadde flyttet sammen tidligere i år, skal ha gjort prinsessen rasende og lei seg.

Les også: Victoria Silvstedt: – Madeleine er så lykkelig nå

Silvstedt uenig

Da «God kveld Norge» traff den svenske skjønneheten Victoria Silvstedt i New York tidligere i høst la hun ikke skjul på at hun omgås prinsesse Madeleine. Og stikk i strid med påstandene fra den svenske avisen, mente Silvstedt at prinsessen er lykkeligere enn på lenge.

– Hun er så lykkelig her sammen med sin nye kjæreste men nå har jo den amerikanske pressen fått vite at hun er her, så nå følger de etter henne hele tiden også her, sa Silvstedt.

Les også: Prinsesse Madeleine nekter å dra hjem