Denne fredagen blir det endelig avgjort hvem som vinner årets «Idol». Det står mellom 18 år gamle Jenny Langlo og 19 år gamle Vegard Leite, og når finalistene har gått av scenen kan du se direkte intervjuer med dem.

– Det er litt for hardt

Under Jennys siste opptreden i kveld, «Hallelujah», fikk vi se at tårene rant både hos publikummere og dommere. Og etter at tilbakemeldingene var gitt rant det over også for finalisten.

– Når du er så sliten som jeg er nå så begynner du å grine for nesten ingenting, og da spesielt når du står på en scene og synger noe som betyr så utrolig mye for deg. Når du da får sånne tilbakemeldinger... Det er litt for hardt. Men på en god måte!

Marion gråt først

Da de fire «Idol»-dommerne skulle gi Jenny Langlo tilbakemeldinger på siste fremførelse i sangkonkurransen, ble dommer Marion Ravn rørt til tårer.

– Der kom tårene, Jenny. Jeg har jobbet hardt for å ikke gråte på TV, men nå greide jeg ikke holde meg lenger, sa Marion til Jenny.

– Mye å ta innover seg

Jenny ble både rørt over gode dommerkommentarer og fordi hun innså at hun stod på «Idol»-scenen for aller siste gang.

– Jeg er litt satt ut fordi litt vel mye skjedde på en gang. Vi har stått på scenen og fått masse tilbakemeldinger, men samtidig var dette slutten. Så det er veldig mye å ta innover seg akkurat nå, sa Jenny til tv2.no.

Se Jenny fremføre «Hallelujah»:

– Utrolig kjekt

Det var ikke bare Jenny som fikk gode dommerkommentarer i kveld. Vegard fikk så mye skryt som han nesten aldri har fått før.

– Det var utrolig kjekt! Det var koselig. Jeg gjorde så godt jeg kunne iallefall, sa han til tv2.no etter fremførelsen.

Se direkteintervjuer her: