I kveld er det premiere på «Best av de beste» på TV 2. Seks av Norges beste kvinnelige idrettsprofiler fra vidt forskjellige sportsgrener skal konkurrere mot hverandre. Vinneren får en bil og kan med rette kalle seg «Best av de beste».

Se en smakebit av programmet øverst i saken!

Gjennom 19 øvelser fordelt på fem programmer, skal de kvinnelige utøverne konkurrere seg i mellom i fysiske øvelser, noen mer uvanlige enn andre. I kveldens premiereprogram er det hinderløype, armheng over vann, bekkeløp med utslaging og klatring i stige over vann som står på programmet.

Harald Bredeli er programleder, mens det er TV 2s rutinerte sykkelradarpar Christian Paasche og Johan Kaggestad som er kommentatorer under øvelsene.

Hard konkurranse

Felles for de seks kvinnene er at de har deltatt i et EM, VM eller OL. Og fem av dem har også fått med seg medaljer fra disse mesterskapene. Det er en sterk gjeng med mange meritter som skal bevise hva de er gode for. Egenskapene deres blir satt på prøve og damene må gjennom øvelser som kan være langt utenfor deres egen idrettsgren.

Best av de beste

Disse kvinnene konkurrerer:

Lotte Smiseth Sejersted (20), alpint.

Elise Thorsnes (23), fotball.

Vibeke Skofterud (31), langrenn.

Sara Nordenstam (28), svømming.

Cecilia Brækhus (30), boksing.

Camilla Herrem (25), håndball.

Hvem blir Norges beste kvinnelige idrettsutøver og den heldige vinneren av en splitter ny bil til en verdi av 300.000 kroner?

Best av de beste

Se «Best av de beste» på TV 2 i kveld klokken 20.00!