I tirsdagens episode av «Da damene dro» fikk vi se at mennene var i full gang med å forberede seg til damenes hjemkomst.

Det er mye som ikke kommer med på TV når man lager en slik serie, og under finner du noen klipp av ting som ikke vi har sett.


Vannet plastikkblomstene

I flere episoder har vi sett at Jan Gunnar Eilertsen har hatt noen utfordringer på vaskefronten der både klessvask og husvask har blitt gjort med sin helg egen metode.

Se også:Se Jan Gunnars utradisjonelle gulvvask

Se også: Får hjelp av sønnen til å slå på vaskemaskinen

På telefon med kona Brit kommer det også frem at han har vannet plastblomstene.

Se Brits reaksjoner på vasking og vanning:

Bæsj i bilen

Bjørge Kristoffersen har hatt ansvaret for tre små barn i den tiden dama Bodil har vært borte, og i videoen under sitter han og barna rundt frokostbordet.

Der forteller Bjørge at det har vært noen morsomme episoder i den tiden han og barna har vært alene. Blant annet fikk han en utfordring da den lille jenta hans fant ut at hun skulle bruke bilen som toalett.

Se flere gratis klipp som ikke har blitt vist på TV i TV 2 Play her!

Se Bjørge fortelle om bæsj i bilen:

Enda flere språkutfordringer

På Laukviks eneste café har Alf Ingar Lind hatt hendene fulle mens kona har vært i Syden. Vanligvis er det hun som har ansvaret for driften, men nå har Alf Ingar det hele og fulle ansvaret.

Der har han også møtt mange turister, noe som har bydd på noen språkutfordringer, men Alf Ingar har tatt utfordringene på strak arm og kastet seg inn i samtale med turistene.

Se også: Språkkrøll i «Da damene dro»: «It's so much air in the beer»

I videoen under kan du se at Alf Ingar har besøk av noen nederlandske turister – noe som byr på noen kjappe «språkløsninger».

Se Alf Ingar med turistene:

Må rulle hår på de eldre damene

Når frisørdamene er borte må mennene også trå til på hårfronten. I videoen under kan du se Ole Ingar briljere med hårrullene.

Ole Ingar ruller hår: