tv2 band front
tv2 band front

Det ble hett i studio med Katrine Moholt og værdamene

TV 2s profiler har spilt inn musikkvideo av låten «Happy Christmas (War is Over)» av John Lennon.

– Vi hadde en morsom kveld med innspilling og sosialt samvær med gode kolleger. Men det beste er jo faktisk at vi fikk stille opp for en god sak, sier artist og Skal vi danse-programleder Katrine Moholt til tv2.no.

For første gang i TV 2s 19 år lange historie møtes programledere, værdamer, sjefer og organisasjonens mest musikalske journalister til innspilling av musikkvideo og julesang.

Les også: Se Nils Gunnar Lies skjulte danseferdigheter!

Artisgallaen

Gjengen, som består av blant andre Katrine Moholdt, Carsten Skjelbreid, Nils Gunnar Lie og Gaute Grøtta Grav, har spilt inn sangen «Happy Christmas (War is Over)» av John Lennon.

Videoen ble vist under lørdagens Artistgalla der alle inntekter går til Flyktninghjelpens arbeid for barn på flukt.

Du kan se hele musikkvideoen i toppen av saken.

– Innspillingen gikk bra! Det finnes mange flinke musikere i TV 2. Det mest utfordrende var nok at vi både skulle spille inn og lage musikkvideo samtidig. Ikke så lett å se kul ut når man konsentrerer seg som pokker, men moro var det!, ler Ingar Thorsen, som til daglig jobber som lydmann og er kjent fra programmet Gyldne Tider.

Hett i studio

Katrine Moholt og TV2s værrepresentatører, Eli Kari Gjengedal, Ane Nyrerød, Desta Marie Beeder, Hilde Holdhus og May-Lisbeth Midtgård Myrvang, stod for vokalen under innspillingen.

– Det ble veldig varmt utover kvelden i studio der vi vær-jentene og Katrine stod. Og det ble mer og mer typisk «overtrøtt» humor etterhvert som temperaturen steg. For eksempel hadde vi mange ideer på hvordan man kan ha på seg et headset. Så det ble litt fnising ja, forteller May-Lisbeth til tv2.no.

Her er Katrine Moholt og TV 2s værdamer i full sving foran mikrofonen.
Her er Katrine Moholt og TV 2s værdamer i full sving foran mikrofonen.

Les også: Se TV 2-værdame Ane Nyrerød steppe inn som TV-kokk

– Spilte fletta av oss

De fleste av bandmedlemmene legger ikke skjul på at de er imponerte over TV 2s kanalsjef Nils Ketil Andresens basskunnskaper.

– Nils Ketil er en råtass på bass, sier Katrine Moholt mens Nils Gunnar Lie refererer til kanalsjefen som «trygg som et fjell».

Også Farmen-programleder Gaute Grøtta Grav får mye skryt av de andre.

– Keyboardseksjonen bestod av Gaute og meg. Gaute, med sin utdanning fra McCartney-skolen i Liverpool, spilte fletta av oss!, sier God morgen Norge-programleder Nils Gunnar.

Les også: Dette er de nye programlederne i God morgen Norge.

tv2-bandW2
tv2-bandW2

Forakt for takt og teknikk

Programlederkollega Jan Øyvind Helgesen kan derimot avsløre at ikke alle var like musikalske som andre.

– Mine medgitarister Carsten Skjelbreid og Terje Sporsem overrasket med sin suverene forakt for vanlig takt og gitarteknikk og gjorde låta til «sin egen»! Godt John Lennon er et annet sted..., sier Helgesen med et blunk i øyet.