Jason Lowe
Jason Lowe
Jason Lowe fikk albuen til Sebastian Larsson i hodet og forlot banen på båre. (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
Jason Lowe fikk albuen til Sebastian Larsson i hodet og forlot banen på båre. (Foto: Steve Drew/Pa Photos)

Skademareritt for Blackburn

Hele fire spillere måtte ut med skade mot Sunderland.

Blackburn kjempet til siste slutt for poeng i lørdagens oppgjør mot Sunderland, men to sene scoringer ga Sunderland en fortjent trepoenger.

Drømmetreffene fra David Vaughan og Sebastian Larsson ble imidlertid overskygget av noen stygge skader på Stadium of Light.

Givet ut med hjertetrøbbel
Totalt forlot fire spillere banen med skade – alle Blackburn-spillere (!).

Etter 21 minutters gikk Gaël Givet ut på grunn av hjertetrøbbel. Givet måtte gi seg som følge av svært høy puls – et problem som forsvarsspilleren har vært nødt til å styre gjennom hele fotballkarrieren.

Gaël Givet
Gaël Givet

Lowe alvorlig skadet
Givets skade var bare starten på skademarerittet. Etter 45 minutter måtte også Givets erstatter, en halvskadet Martin Olsson, takke for seg.

Fem minutter etter hvilen forlot også forsvarskollega Míchel Salgado banen etter et sammenstøt med Phillip Bardsley tidligere i kampen.

Og som ikke dét var nok, måtte Jason Lowe bæres ut med nakkekrage på overtid. Lowe fikk albuen til matchvinner Larsson i hodet og ble liggende på banen i flere minutter for å motta behandling.

Se duellen som sendte Lowe ut på båre i videovinduet øverst i saken!

– Vi måtte gjøre endringer. Givet måtte tas av med hjertebank. Deretter fikk Olsson føling med hamstring-skaden. Vi manglet allerede Hoilett, N'Zonzi og Rochina, så det er tøft for øyeblikket, sier Blackburn-manager Steve Kean til Sky Sports.