toneaaberge (Foto: Johannessen, Sara, © LOCH)
toneaaberge (Foto: Johannessen, Sara, © LOCH)

Tone Damli Aaberge om det tøffe året:
– Føles som jeg har 30 kilo på skuldrene

– Jeg har alltid tenkt at året jeg ble 23 kom til å bli fantastisk, men slik ble det ikke.

I et nytt intervju med Dagbladet innrømmer Tone Damli Aaberge (23) at 2011 har vært et særdeles tøft år.

Som mange andre, ble også hun sterkt preget av 22. juli. I tillegg mistet kjæresten Aksel Hennie sin bror i en tragisk fallskjermulykke like etterpå.

Onsdag ble det kjent at Tone var i sorg etter mentoren hennes Barbara Orbison tapte kampen mot kreften.

Les også:Tone Damli Aaberge i sorg etter at mentor døde

Rart år

– Det har vært et rart år. Jobb har ikke vært så relevant. Jeg prøver å komme på gli nå, men det er ikke så lett når man mister litt livsgnist, forteller hun til avisen.

Én av måtene hun kommer til hektene på er å sove mye.

– Jeg drømmer om alt mulig, og det er tydelig at det er ting som skal bearbeides. Det føles som jeg har 30 kilo på skuldrene, sier hun.

Naiv

Tone forteller også at hun hadde store forventninger til 2011.

– Jeg har alltid tenkt at året jeg ble 23 kom til å bli fantastisk, men slik ble det ikke. Livet går opp og ned, men jeg håpet, kanskje litt naivt, at nedturene ikke skulle ramme meg, sier hun.

Musikkvideo fra Hollywood

Tone er i full gang med å forberede utgivelsen av hennes nye single. Tidligere i uken fortalte hun «God Kveld Norge» at den er rett rundt hjørnet.

– Men det kommer litt an på hvor fort vi klarer å jobbe. Låta er klar, men så er det ting rundt låta som ikke er helt ferdige ennå, fortalte hun.

Det artisten sikter til som ikke er helt ferdig, er musikkvideoen som hører med låta. Den ble spilt inn i Hollywood tidligere i høst.

Les også:Tone Damli Aaberge letter på sløret i bloggen

– Jeg vil vente med å si noe om den før den er klar. Jeg vil spare den til det, for foreløpig er videoen ikke helt i boks. Så vi får se, det er veldig spennende, sa Tone, som lovet utgivelse senest etter nyttår.