ANTONSEN
ANTONSEN

Atle Antonsen: – Det blir ikke jul før jeg får kebab

Slik blir komikerens jul. Eller ikke.

For mange er julaften synonymt med blant annet ribbe, pinnekjøtt, juletre, gaver, – og ikke minst å samle familien til felles hygge.

Men komiker Atle Antonsen har en litt spesiell tilnærming til det å feire julaften.

– Jeg skal feire helt alene, uten barna, for jeg synes de kommer i veien for selve feiringen og hva det betyr. Så jeg skal sitte med gløgg og kebab på julaften, også sender jeg selvfølgelig barna et annet sted. Det blir så mye skåk med de ungene. De kommer tilbake dagen etter nyttårsaften, eller kanskje to når jeg tenker meg om, for da er jeg sikkert fyllesjuk, sier han til «God kveld Norge» med glimt i øyet.

Les også: Atle Antonsen: – Det er helt forferdelig å spille «Bent»

Juletradisjoner

Til og med når det kommer til juletradisjoner er Antonsen sparsommelig med detaljene.

– Det er gløggen og kebaben, da. Det blir ikke jul før jeg får kebab. Men nei, svaret er nei. Jeg har ingen spesielle juletradisjoner. Det tar jeg når det kommer, sier han.

Les også: – Jeg gikk i sjokktilstand da jeg så videoen

Ønskelista

Det han derimot har en formening om er hva han ønsker seg til jul.

– Jeg ønsker meg quartz-ur med alarm, for da jeg ble 12 fikk jeg quartz-ur til julaften uten alarm, og det er den største nedturen jeg har hatt på julaften noensinne. Så hvis noen kan rette opp skaden til mine foreldre, som da ga meg dette quartz-uret uten alarm, så kan det hende vi får lappet sammen min tro på julaften, røper han.

Det er med andre ord bare å glemme å kjøpe quartz-ur uten alarm til Atle, men han innrømmer at han blir glad for det han får.

Les også: Atle Antonsen krevde å få gjøre denne klinescenen