Over hele landet er det mange som har ønsker for seg og sine. Solveig Kloppen, Carsten Skjebreid og Øyvind Mund reiser rundt for å oppfylle så mange som mulig.

Nå har turen kommet til Gjøvik.

Har du et ønske? Klikk her!

Gro vil på Celine Dion-konsert

Gro Grøndahl (20) har gjennomgått en komplisert hjerteoperasjon og har vært mye på sykehus. Fordi hun var syk, kom hun seg ikke på konsert med sitt store idol, Celine Dion, da hun var på verdensturné. Nå som Gro har blitt frisk, drømmer hun om å få dra på konsert med artisten.

– Celine Dion har alltid vært viktig for meg, men hun var ekstra viktig i perioden da jeg var syk. Da jeg var alene inne på rommet mitt på Rikshospitalet, hørte jeg alltid på Celine Dion – både dag og natt. Dessverre for sykepleierne, så sovnet jeg enkelte ganger med en bestemt sang på repeat slik at den gikk om og om igjen, sier Gro til tv2.no.

Celine Dion har for tiden kun show i Las Vegas, og «Ønskedrømmen» går ekstra til verks for å sørge for en meget spesiell og eksklusiv opplevelse for Gro. Resultatet kan du se på TV 2 fredag klokken 20.00.

Les også: Her får kreftsyke Lise sitt drømmebryllup

Flere ønsker

Da Jan Morten var ti år, reddet han en gammel Opel olympia fra å bli kassert. Siden den gang har bilen stått, og nå ønsker hans kone Mariann at vi skal sette den i stand. Jan Morten har mange gode minner knyttet til bilen, men har ikke selv hatt mulighet til å restaurere den.

Les også: Her hopper Anne-Lise (72) i fallskjerm for å hedre sin avdøde sønn

Trine har to sønner og som alenemor er det ikke bare å komme seg på ferie. Særlig når den eldste, Dag Erik, har cerebral parese og en del spesielle behov. Det hun ønsker seg, er en campingvogn, slik at hun kan pakke den med alle tingene de trenger og dra på tur med gutta sine. «Ønskedrømmen» hjelper henne med dette, med god innsats fra venninnene hennes i jentebanden «Fryktløse Frøkner».

Se «Ønskedrømmen» på TV 2 fredag (lille juleaften) klokken 20.00!

Les mer om «Ønskedrømmen»