Lucas Leiva, Micah Richards, Scott Parker og Robin van Persie storspilte i november.
Lucas Leiva, Micah Richards, Scott Parker og Robin van Persie storspilte i november.

Stem på månedens spiller, unge spiller og manager i november

Vi har plukket ut kandidatene - du bestemmer!

Kan du skape et vinnerlag? Premier League-manager er tilbake
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

TV 2 Sporten skal kåre månedens mål, spiller, unge spiller og manager for november, og det er du som avgjør hvem som stikker av med heder og ære.

Under kan du se alle kandidatene, og til høyre kan du stemme på hvem du mener har scoret det vakreste målet, vært den beste spilleren og den dyktigste manageren.

Månedens manager:

Harry Redknapp (Tottenham)
Tottenham fikk en marerittaktig start på sesongen, men etter de to braknederlagene har Harry Redknapps menn vunnet ti og spilt én uavgjort. Ledet sitt lag til tre seirer av tre mulige i november. Ingen scoret flere enn Spurs’ åtte denne måneden. Eneste lille pletten i november kom i Europaligaen mot PAOK.

Sir Alex Ferguson (Manchester United)
Den regjerende seriemesteren scorer ikke mange mål, og de imponerer få spillemessig. Likevel plukker de poeng hele veien, og det er det som teller. To seirer og en uavgjort i november. Snytt for seieren av en meget god Tim Krul og dommer Mike Jones mot Newcastle.

Roberto Mancini (Manchester City)
Har avgitt poeng i kun to kamper denne sesongen, og en av disse kom på Anfield i november. Knuste Newcastle på eget gress, og påførte med det Alan Pardews menn sesongens første nederlag. Slet seg til en seier mot QPR i starten av måneden.

Arsène Wenger (Arsenal)
Var langt nede i starten av oktober etter derby-tapet mot Tottenham. Siden har vinden snudd. Seks seirer og én uavgjort på de sju neste har brakt laget rett inn i kampen om en Champions League-plass også neste sesong. Syv av ni mulige poeng i november, en måned som av Arsenal-supporterne har blitt kalt ”Black November” tidligere år. Beste november-måned siden 05/06-sesongen.

Månedens spiller:

Robin van Persie (Arsenal)
I Arsenals snuoperasjon har nederlenderen stått helt sentralt. Ikke helt fulgt opp den fantastiske oktober-måneden, men angriperen har fortsatt å levere prestasjoner på meget høyt nivå. Tre scoringer på de tre ligakampene, og Alan Shearers rekord for antall scoringer i et kalenderår er definitivt innen rekkevidde.

Micah Richards (Manchester City)
Ble rasende da han ble vraket av Fabio Capello, men har svart med å storspille i Manchester City-drakta. Capello begynner å få et alvorlig luksusproblem på høyrebacken, og fortsetter Richards å imponere, blir han vanskelig å komme utenom i framtida. Prestasjonen hjemme mot Newcastle var enorm.

Scott Parker (Tottenham)
Har vokst seg inn i Harry Redknapps lag på rekordtid, og har blitt den katalysatoren på midtbanen laget har trengt. Har storspilt gjennom november, og gitt plass til artistene Rafael van der Vaart og Luka Modric på midtbanen.

Lucas Leiva (Liverpool)
Den tidligere utskjelte midtbanemannen hadde en meget god sesong forrige sesong, og har etter hvert vokst frem til å bli en av Liverpools viktigste spillere. Hadde en strålende november, der hjemmekampen mot Manchester City står frem som høydepunktet. Styrte alt som skjedde på midtbanen. Liverpools tap mot Fulham viste at brasilianeren, som nå er ute med langtidsskade, vil bli dypt savnet.

Månedens unge spiller:

Tim Krul (Newcastle)
Newcastle gikk inn i november ubeseiret, men tøft kampprogram gjorde at de gikk ut av den med to kamper uten seier. Det er ikke keeper Tim Krul sin feil. Nederlenderen har levert noen flotte forestillinger, med prestasjonen på Old Trafford som det absolutte høydepunktet.

Gareth Bale (Tottenham)
Har hatt en meget god sesong til nå, og november var intet unntak. Startet måneden med å score på Craven Cottage, og har tidvis herjet med motstanderne på sin venstreside. Dabbet noe av siste halvdel av forrige sesong, men er nå tilbake bedre enn noen gang.

Daniel Sturridge (Chelsea)
22-åringen har så langt denne sesongen scoret flere ligamål enn Torres, Anelka, Drogba og Malouda til sammen. Har blitt den Andre Villas-Boas må se til for scoringer, og han skuffer sjelden. Kommer seg til muligheter, brenner kanskje fortsatt litt for mange, men scoret i to av månedens tre kamper.

Theo Walcott (Arsenal)
Har herjet på sin høyreside, og Robin van Persie kan takke hurtigtoget for mange av sine scoringer denne sesongen. Når han får komme rettvendt med plass foran seg er en nærmest umulig å stoppe, og i løpet av den siste tiden har han endelig funnet forman fra før skaden forrige sesong. Kan bli en joker for Fabio Capello i neste sommers EM-sluttspill.

Stem før fredag klokken 16.00. Vinneren vil bli annonsert i Premier League-studio i helgen.