Julen nærmer seg med stormskritt. De fleste av oss har vel allerede både delt ut og fått noen ønskelister allerede.

Her i redaksjonen har vi drømt om julen i flere måneder, og listene har vært klare lenge. Vi krysser fingrene for at i alle fall noen av godsakene nedenfor ender opp under treet.

Hva ønsker du deg til jul? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet under. Kanskje julenissen følger med?

LES OGSÅ: Slik styler du den lille sorte?

KJERSTI ØNSKER SEG: (nederst f.v.) Effie Hobo (kr 5750, Mulberry), duft fra Nasamotto (kr 1150, Parfumerie.no), boken Drømmesymboler av Obrad Doncic (kr 300, Viasomnii.net), champagnen Diebolt-Vallois Blanc de Blancs Brut (kr 252,50, Vinmonopolet) og vintagekjole (ca kr 800, Rustyzipper.com). © Kjersti Skar Staarvik og butikkene og produsentene

Kjersti

Vintage-kjole fra Rustyzipper.com

– Jeg får aldri nok kjoler, selv om skapet mitt fikk nok for lenge siden. De feminine modellene fra 50- og 60-tallet passer stilen min perfekt, i tillegg fremhever de timeglassfigur, med smal midje og skjørt med mye vidde.

LES OGSÅ: 25 fantastiske julebordkjoler

Champagne

– Den ultimate festdrikken gjør julens selskaper enda mer høytidelige.

Mulberry Effie Tote eller Hobo

– Engelske Mulberry lager fantastisk stilige vesker og tilbehør av god kvalitet. Nå er hverdagsvesken min Bayswater snart utslitt, og da ville den nye klassikeren Effie kunne bli en verdig arvtager. Effie Tote eller Hobo er stilig nok til å bruke når man går ut rett etter jobb, men har samtidig plass til alt man må ha med seg til hverdags, som sminkepung, lommebok, mobil og vannflaske.

LES OGSÅ: Er dette årets julegave?

Drømmesymboler av Obrad Doncic

– Jeg har vært opptatt av drømmer siden jeg var liten, og denne boken gir meg et lett tilgjengelig verktøy med pekepinn på hva drømmesymbolene kan bety og hvordan man kan nyttegjøre seg sine egne drømmer.

Silver Musk Nasamotto

– Duftene fra Nasamotto er spennende og originale. Og flere av dem passer både for kvinner og menn. Musknoten er en gammel favoritt, og Silver Musk er en lett variant som kan brukes hver dag.

IDA ØNSKER SEG: Ring fra Bjørg Jewellery (ca. kr 1520), skinnhansker fra Acne (ca. kr 1890), paljettskjørt fra Whyred (ca. kr 2000), boken «Fashion: 150 Years of Couturiers, Designer, Labels» (kr 390), herregenser fra MQ (kr 599).

Ida

Ring fra Bjørg

– Jeg elsker smykkene fra Bjørg! Og denne ringen er akkurat passe feminin, passe «chunky», passe «over the top» og passe minimalistisk. Alt på en gang? Ja takk!

Hansker fra Acne

– Disse skinnhanskene fra Acne passer til alt fordi de er både klassisk og tidløse samtidig som de er trendy. Den skrå skjæringen og glidelåsen på siden tilfører hanskene en «edge». Typisk Acne.

Paljettskjørt fra Whyred

– Hvis dette paljettskjørtet fra Whyred ligger under juletreet i år, skal jeg begynne å tro på nissen igjen! Dette skjørtet går utvilsomt av med seieren for årets aller hotteste plagg, og også kanskje mest populære? For jeg har prøvd å få tak i paljettskjørtet fra Whyred i hele høst, uten hell. All I want for Christmas is you!

Boken «Fashion: 150 Years of Couturiers, Designers, Labels»

– Tittelen «Fashion» er nok til at jeg ønsker meg denne boken. En murstein av en bibel for alle fashionistaer. Og gidder du ikke lese hele er den perfekt på stuebordet!

Genser fra MQ

– Jeg elsker herregensere på grunn av den overdimensjonerte «boyfriend»-looken. Men det er mulig at kjæresten min ikke synes det er like kult at jeg låner klærne hans hele tiden. Derfor ønsker jeg meg denne herregenseren fra MQ, så kjæresten min kan ha klærne sine i fred.

ANDERS ØNSKER SEG: (Nederst f.v. Mulberry bag (ca kr 5600), flybiletter til Singapore, Mac Cover fra Marc Jacobs (kr 523), Lexington håndklær (fra kr 195) og skinnjakke fra Acne.

Anders

Bag fra Mulberry

– En tøff bag er noe jeg lenge har lett etter, denne bagen er stilren og av en kvalitet som gjør at jeg kan ha den i mange år fremover.

Skinnjakkefra Acne

– Skinnjakken går jo aldri av moten, og det er gøy å ønske seg noe til jul som man kan ta frem når det blir litt mildere. Acne er et av mine favorittmerker, og jeg liker kombinasjonen av det enkle og det litt mer rocka.

LES OGSÅ: Herremote: Slik blir du stilig på julefesten

Flybillett til Singapore

– Hvem vil ikke ut og reise litt? Akkurat når savner jeg sol og varme, og i Singapore får du alt sammen, pluss gode venner som bor der borte

Håndklær fra Lexington

– Har man nytt bad, trenger man nye håndklær!

Cover til Mac fra Marc Jacobs

– Macen er min beste venn, og den fortjener å bli tatt godt vare på. Derfor syns jeg at et lekkert cover er vel fortjent denne julen. I tillegg liker jeg fargen!