Johan Remen Evensen (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
Johan Remen Evensen (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)

Remen Evensen vraket til Harrachov

– Et varsku til de etablerte om at de ikke har friplass, advarer landslagsstrener Alexander Stöckl.

Seks hoppere er tatt ut til kommende helgs verdenscuprenn i tsjekkiske Harrachov. Johan Remen Evensen er ikke blant dem.

I stedet får Johan Martin Brandt fra Steinkjer sjansen etter at han blant annet hoppet inn til 17.-plass i storbakken i Lillehammer søndag.

Les også: Hoppsjefen: - Vi kommer til å bli best i verden

Trenerne diskuterte uttaket
– Vi hadde en god diskusjon i trenerteamet søndag hvor vi var enige om at Johan Martin fortjente plassen i rennene i Harrachov. Dette er også et signal til de nest beste at det alltid er muligheter for å få sjansen i verdenscuprenn. Samtidig er det også et varsku til de etablerte verdenscuphopperne om at de ikke har friplass i verdenscupen, sier landslagstrener Alexander Stöckl.

Johan Remen Evensen og Ole Marius Ingvaldsen var med i både Kuusamo og i Lillehammer i helgen, men blir ikke med til Tsjekkia. Både Evensen og Ingvaldsen vil hoppe på Lillehammer denne uken.

Til Engelberg
Det ligger i kortene at i hvert fall Remen Evensen blir med til Engelberg hvis han får tingene til å stemme bedre i bakken, men dette avgjøres først i neste uke.

Les også: Bardal på delt 2. plass etter superhopp

I tillegg til Brandt er Tom Hilde (Asker), Anders Bardal (Steinkjer), Rune Velta (Lommedalen), Bjørn Einar Romøren (Øvrevoll Hosle) og Vegard Haukø Sklett med til Tsjekkia der det er kvalifisering torsdag, individuelt renn fredag og søndag og lagkonkurranse lørdag. (©NTB)