Nora VM manager
Nora VM manager

Sjekk Nora Mørks drømmelag i VM-manager

Tar med en formsterk Stine Bredal Oftedal. Spill gratis du også!

Send HÅNDBALL til 1984 for siste håndballnytt (3,-)

dreamteam
dreamteam
TV 2 Sporten har utfordret Nora Mørk til å delta i VM-manager. Larvik-spilleren, som er uaktuell for landslagsspill i VM på grunn av kneskade, har tatt utfodringen på strak arm og plukket ut syv jenter pluss en trener hun tror vil sikre henne poengfangst i de innledende rundene.

Ikke meldt på lag ennå? Klikk her for å delta!

Satser på eneere
- i begynnelsen av spillet lønner det å ha med seg enere. De som skyter mye og som også tar straffer. Samtidig har jeg forsøkt å unngå de som pådrar seg to-minuttere, utdyper Mørk

Mørk har bare funent plass til en av de norske jentene. Dette begrunner hun med at Norge har et utpreget lagspill, spiller mer kollektivt enn de fleste andre lag og mangler de klare enerprofilene.

- Men jeg kommer nok til å bytte inn noen til av de norske spillerene etter hvert som mesterskapet drar seg til.

Nora Mørks «Mørk»
Jentene Nora har plukket ut:

Venstrekant: Eun-Bi Lee, Sør Korea. - Spiller stort sett 60 min på Sør Korea tross ung alder (21). Har et kjempegodt blikk for spillet i tillegg til ekstremt gode finter begge veier.

Høyrekant: Maibritt Kviesgaard, Danmark. - Kviesgaard har hatt en bra sesong for FC Midtjylland i Champions League til nå og er en spiller som er sikker i avslutningene.

Linjespiller: Ana Dokic, Montenegro. - Opprinnelig Serber, men er nå klar for Montenegro i mesterskapet. Spiller mye, får mye innspill og skaper en del straffer.

Ventreback: Eduarda Amorin, Brasil. - En av mine favoritter innen damehåndball. Har det meste og en er spiller med stor selvtillit. Hun blir en viktig brikke om Brasil skal klare seg bra i VM og kommer til å spille mye

Midtre bakspiller: Stine Bredal Oftedal, Norge - Henne har jeg valgt fordi hun har spilt seg varm i trøya på landslaget og har vist at hun er i form.

Høyreback: Katarina Bulatovic, Montenegro - En klassespiller med et skudd som er svært sjeldent å se på kvinnesiden. Tar staffer og er en målgarantist.

Målvakt: Amandine Leynaud, Frankrike. - Har hatt en bra sesong til nå og har blitt mer stabil enn tidligere. I tillegg står hun stort sett 60 min.

Trener: Oliver Krumbholz, Frankrike. - Frankrike er en av de store favorittene i VM og kommer til å vinne mange kamper. En trener som er taktisk smart og god på å disponere laget riktig.

Klikk deg inn på vår VM-portal for å lese mer om Håndball-VM i Brasil