Hyundai i40 er en av kandidatene til Årets Broom bil 2011. Hvilken bil synes du skal vinne? Gi din stemme nederst i saken.
Hyundai i40 er en av kandidatene til Årets Broom bil 2011. Hvilken bil synes du skal vinne? Gi din stemme nederst i saken.

Årets Broom-bil 2011: Hyundai i40 er mer enn bare en prisbombe

GI DIN STEMME: Årets store bilkåring er i gang på broom.no

2011 nærmer seg slutten – og nå er det tid for å se litt tilbake på hva dette året har gitt oss av nye biler. Derfor inviterer vi alle lesere på broom.no til å bli med og kåre den bilen vi i fellesskap synes fortjener tittelen Årets Broom-bil 2011.

Vi har plukket ut de mest aktuelle kandidatene og presenterer dem hver dag framover. Nå har du sjansen til å stemme på din favoritt – og samtidig få med deg en liten oppsummering av bilåret 2011.

Del med dine Facebook-venner

Dagens kandidat: Hyundai i40

Med denne bilen har Hyundai tatt et langt steg videre – og har for alvor blandet seg inn i kampen om kundene som tradisjonelt velger VW Passat, Toyota Avensis eller Ford Mondeo. Bilen har fått et stilig design, interiøret oser kvalitet og særlig dieselmotorene jobber veldig effektivt.

Hyundai har etter hvert klart å jobbe seg opp fra å være et merke som mange humret litt over – og helst ikke ville innrømme at de eide – til å bli en storselger. Det har de klart gjennom å utvikle modellene lynraskt, særlig de siste årene, og ved at kvaliteten har vært god, hele veien.

Mye utstyr

Her hjemme har i40 allerede rukket å bilen populær familiebil. Mange setter pris på den lave inngangsprisen, den gode plassen og ikke minst det høye utstyrsnivået. Ja, du leste riktig: Høyt utstyrsnivå. Eller hva sies til kjøling i setene, ryggekamera, navigasjon, LED-lys stor stereo og lane assist (filskiftvarsling).

Dette er utstyr mange av Hyundai-eierne ikke har vært bortskjemt med tidligere.

LES OGSÅ: Dette er Hyundai for direktører

400.000 for "alt"

Vi har mest sans for 136 hk-alternativet – gjerne med manuell gir. Her får du en meget frisk motor, som passer bil og girkasse ypperlig. I kombinasjon med den mest utstyrte varianten havner du da på en pris på drøyt 400.000 kroner – og plutselig har du en bil som passasjerene rett og slett vil synes er imponerende.

Men det er verdt å notere seg at basismodellen med 1,7-liters motor og 115 hk, har en grunnpris på 275.950 kroner. Det er en meget lav inngangspris på en så bra bil.

Bagasjerommet er på 554 liter med baksetene oppe, og øker til 1719 når setene slås ned. Det er ikke største i klassen, men det lar seg absolutt høre.

Les hele testen av Hyundai i40 her:

Visste du at:

– Hyundai i40 er designet og utviklet i Tyskland

– Du kan få i40 med en 177-hesters bensinmotor

– i40 hadde sin internasjonale lansering i Norge! Nærmere bestemt i Larvik

Stem på din favoritt under: