Basketballstjernen Kris Humphries har ikke tenkt til å gi seg uten kamp. Etter det ble kjent at paret skal skilles etter bare 72 dagers ekteskap, har det vært mye spekulasjoner om bryllupet bare var en PR-jippo.

Det har Kardashian hardnakket benektet, men nå har hennes fraseparerte mann søkt om at ekteskapet skal annulleres på grunnlag av svindel.

Les også:Kris Humphries eks langer ut mot Kim Kardashian

Humphires vil også at eksen skal betale advokatutgiftene hans.

Advokatutgifter

Sladrenettstedet TMZ hevder at Humphries ble skuffet da han skjønte at hele bryllupet var en bløff, og derfor ber om annullering på grunn av svindel, mens kilder US Magazine har snakket med hevder noe helt annet.

– Grunnen til at Kris oppgir svindel som grunnlag for annullering, er fordi de andre alternativene ikke passet, sier en kilde.

Les også:Kim Kardashian saksøkes for 10 millioner dollar

Ifølge californisk lov så kan par bare søke om annullering på grunnlag av incest, bigami, impotens, tvang, psykiske problemer eller svindel.

Latterlig

– Hele svindelgreia er latterlig. Hvis ekteskapet var en bløff, så var han med på leken. La han ikke merke til kameraene, og fikk han ikke en del av pengene de tjente? Ekteskapet var ekte, men det var dårlig og ulykkelig, la kilden til.

Får Humphries viljen sin, slipper paret å gå gjennom en skilsmisse. Det er ikke mye penger å hente i et skilsmisseoppgjør uansett, siden Kardashian har skaffet seg en vanntett ektepakt.

Sistnevnte nekter også for at hun svindlet Humphries.

Les også:Kim Kardashian avviser ryktene om at bryllupet var et PR-stunt

– Jeg elsket ham, og bryllupet var ekte, har hun fortalt venner ifølge TMZ.

Litt mer overraskende er det at Kardashian avslører at hun også vurderte å søke om annullering, men slo det fra seg da hun fikk vite at skilsmisse var hennes eneste lovlige mulighet.