Neymar og Pelé (Foto: Ricardo Saibun/Ap)
Neymar og Pelé (Foto: Ricardo Saibun/Ap)

Pelé: – Neymar er bedre enn Messi

Den brasilianske fotballegenden med kontroversiell påstand.

Pelé er av mange regnet som en av verdens beste fotballspiller gjennom tidene. 71-åringen scoret 77 mål på 92 landskamper for Brasil, men utenfor banen er den brasilianske legenden langt fra like treffsikker.

På en konferanse i Santos sjokkerte Pelé det fremmøtte pressekorpset da han hevdet at landsmannen Neymar er en mer komplett spiller enn Lionel Messi.

- Jeg synes Neymar er bedre. Han er mer komplett. Han skyter med begge bein, han kan drible fra begge kanter, og han scorer mål, sier Pelé.

Hvem mener du er best? Si din mening i kommentarfeltet under og stem!

LES: Nå tjener Neymar over 100 millioner i året
LES: Se Neymars eventyrlige firemålsshow

Neymar har scoret 13 mål på 21 seriekamper for Santos denne sesongen. Messi har scoret 16 mål på 14 kamper i den spanske ligaen.

Pelé mener at Messi er en god spiller, men den tidligere Santos-spilleren understreker at den lille argentineren har slitt med å få ting til å stemme i landslagssammenheng.

- Messi er veldig god, men mye avhenger av hvor han spiller. Han gjør sakene sine bra i Barcelona, men han har slitt på landslaget. Neymar spiller bra for både Santos og landslaget, sier Pele til Globoesporte.

LES: Messi med 21 mål på 80 dager: – Han er kanskje tidenes beste allerede
LES: Mesterlige Messi i 200

Pelé fikk også spørsmål om Neymar kan bli bedre enn han selv var i sine glansdager.

- Bedre enn meg? Det kan hende. Men om han er lik som Pele? Det er ingen, avsluttet legenden.