Rekdal og Siem (Foto: Richardsen, Tor/SCANPIX)
Rekdal og Siem (Foto: Richardsen, Tor/SCANPIX)

Rekdal: – Endelig har NFF gjort noe lurt

Kjetil Rekdal mener NFF ikke kunne valgt en bedre generalsekretær.

Kjetil Rekdal er svært fornøyd med NFFs valg av ny generalsekretær. Tidligere i dag ble det klart at Kjetil Siem tiltrer i stillingen fra 1. januar 2012.

- Dette er et meget, meget fornuftig valg. Det er et fantastisk godt valg, for å være helt ærlig. Han har så mange ideer, kontakter og erfaring...NFF kunne ikke funnet noen bedre, sier Rekdal.

Se pressekonferanse fra Ullevaal i videovinduet øverst kl. 13

LES: Siem ny generalsekretær i NFF

- Veldig kreativ
Aalesund-treneren jobbet tett med Siem i Vålerenga. Siem gikk av som VIF-direktør i 2005. I løpet av Siems år i direktørstolen gikk VIF fra nedrykkskamp til gull i Tippeligaen.

Rekdal mener Siem har egenskaper NFF trenger.

- Han er veldig kreativ og fremtidsrettet. Han har lykkes med viktige oppgaver tidligere. Jeg vil si at NFF endelig har gjort noe lurt, sier Rekdal.

Tror Siem vil løse mye
I høst har det vært mye bråk i NFF. Paul Glomsaker valgte å trekke seg som generalsekretær 9. september. Deretter trakk Hege Leirfall og Hege Jørgensen seg fra vervene i styret i Norges Fotballforbund etter samarbeidsproblemer med president Yngve Hallén.

LES: Heller ikke Leirfall fortsetter som NFF-visepresident
LES: – Hallén må endre lederstil

Rekdal tror Siem er en mann som kan rydde i rekkene.

- Han kan løse mye i NFF. Jeg er overbevist om at han kan legge gode planer for fremtiden. At han har power til å få gjennomført ting, kan jeg love deg. Jeg har jobbet med ham, så det vet jeg veldig godt, humrer AaFK-sjefen.