Brudd for superparene (hovedbilde)
Brudd for superparene (hovedbilde)

Årets mest pikante Hollywood-brudd

Kjærligheten tok slutt for en rekke høyprofilerte par i 2011. Se listen her.

Forhold i Hollywood varer som regel litt kortere enn andre forhold, men 2011 var likevel et spesielt år når det kommer til brudd i glitterbyen.

Noen av Hollywoods mest profilerte og tilsynelatende stabile par gikk hver til sitt i løpet av året.

Utroskap var ofte grunnen, mens årsaken til andre brudd er litt mer uklare.

Her er hele listen:

5. Kim Kardashian og Kris Humphries

Kim og Kris 2 (Foto: MWHW/face to face, © cz)
Kim og Kris 2 (Foto: MWHW/face to face, © cz)
I sommer giftet realitydronningen Kim Kardashian seg med sin basketballkjæreste Kris Humphries.

Eventyrbryllupet var årets største realitybegivenheten i USA, men var visstnok en klein affære ifølge sladrehanker. Hele herligheten ble filmet, og siden vist på TV i forbindelse med Kardashians eget realityshow.

Hovedpersonene selv så ut til å være fornøyde med vielsen, men det var ikke nok til å redde ekteskapet. 72 dager etter paret hadde gitt hverandre sitt ja, var bruddet et faktum. Kardashian søkte om skilsmisse.

Kort tid etterpå benektet hun hardnakket at bryllupet var et PR-stunt, selv om mange spekulerte i det motsatte. Bruddet skal visst nok ha vært et resultat av Humphries ønske om å bli kjendis, samt krangling om hvor de skulle bosette seg.

Les også:Kim Kardashian avviser ryktene om at bryllupet var et PR-stunt

4. Hugh Hefner og Crystal Harris

Crystal og Hugh Hefner (Foto: Photoshot, © ep)
Crystal og Hugh Hefner (Foto: Photoshot, © ep)
Playboykongen Hugh Hefner (84) fridde til sin utkårede Crystal Harris (24) ved juletider i fjor, og paret skulle etter planen smis i hymens lenker i sommer.

Men bare to dager før bryllupet skulle stå, stakk den vordende bruden av.

Senere viste det seg at nyheten om bruddet kom samme dag som Harris slapp en singel på iTunes, og det ble senere langt på vei bekreftet at bryllupet bare hadde vært et PR-stunt som var ment for å få fart på Harris' popstjernekarriere.

Les også:Crystal Harris etter å ha brutt forlovelsen med Hugh Hefner: – Bryllupet var bare et PR-stunt

3. Jennifer Lopez og Mark Anthony

Jennifer Lopez og Anthony (Foto: k03, © ZEUS)
Jennifer Lopez og Anthony (Foto: k03, © ZEUS)
I juli gikk Jennifer Lopez og Mark Anthony fra hverandre etter syv års ekteskap.

Det er visstnok flere grunner til at ekteskapet sprakk, men ifølge en rekke tabloidrapporter så skulle Lopez ha vært lei av Anthonys kontrollerende og dårlige oppførsel. Superstjernen kommenterte bruddet selv overfor Vanity Fair:

– Man må være ærlig med seg selv når en person ikke er bra for deg, eller en person ikke behandler deg på riktig måte. Hadde jeg blitt, hadde jeg ikke gjort det som var riktig for meg selv. Jeg ble tvunget til å gjøre det slutt, sa hun til magasinet.

Det tok for øvrig ikke lang tid før Lopez fant seg en ny flamme, for tiden er hun sammen med danseren Casper Smart.

Det er ikke kjent hvem Anthony eventuelt dater. Eksparet har for øvrig to barn sammen, tvillingene Max og Emme, og er fremdeles på talefot.

Les også:Jennifer Lopez: – Derfor skal jeg skilles

2. Demi Moore og Ashton Kutcher

Demi Moore og Ashton (Foto: Lionel Hahn, © LH)
Demi Moore og Ashton (Foto: Lionel Hahn, © LH)
Demi Moore giftet seg med 15 år yngre Ashton Kutcher i 2005.

Lenge virket det som alt var bare fryd og gammen, men tidligere i år begynte utroskapsrykter å svirre.

22 år gamle Sara Leal gikk blant annet ut offentlig og fortalte om en het natt hun angivelig skulle ha hatt med Kutcher.

Det skal også ha kommet fram opplysninger om at paret egentlig har hatt et såkalt åpent ekteskap, og at ordningen etter hvert hadde begynt å tære skikkelig på Demi Moore. Hun tok ut skilsmisse i midten av november.

Les også:Ashton Kutchers elskerinne: – Han løy for meg

– Det er med stor sorg og et tungt hjerte jeg har bestemt meg for å ende seks års ekteskap med Ashton. Som en kvinne, mor og kone er det enkelte verdier jeg ser på som hellige, og det er med tanke på det at jeg ar valgt å komme meg videre i livet, uttalte Demi da.

Siden har det blitt publisert en rekke sjokkerende bilder av Demi, som viser at hun har rast ned i vekt etter bruddet var et faktum.

Kutcher skal også ha tatt bruddet tungt og skrev blant på Twitter at: «Jeg vil alltid verdsette den tiden jeg hadde med Demi. Ekteskap er noe av det vanskeligste i verden, og dessverre går det galt noen ganger».

Les også: Syltynn Demi Moore sjokkerer på rød løper

1. Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver

Sannheten kom frem om utroskapen til Arnold, her med kona 'Maria. (Foto: Lionel Hahn/ABACA, © TS)
Sannheten kom frem om utroskapen til Arnold, her med kona 'Maria. (Foto: Lionel Hahn/ABACA, © TS)
Årets mest pikante brudd er uten tvil det mellom Arnold Schwarzenegger og hans kone Maria Shriver.

I mai ble det kjent at paret gikk fra hverandre etter 25 år ekteskap. Det var en svært overraskende nyhet i seg selv, men utroskapsskandalen som fulgte tok kaka.

Det viste seg nemlig at Schwarzenegger skal ha vært utro med minst en dame, deriblant parets egen hushjelp Mildred Baena, og fått barn med henne.

Baena og Shriver var begge gravide med Schwarzeneggers barn på likt, og fikk hver sin sønn med fem dagers mellomrom. På den tiden var Shirver lykkelig uvitende om at det var henne ektemann som var far til hushjelpens barn.

Les også:Arnolds elskerinne fikk barn bare fem dager etter kona

Arnold og Mildred Baena skal ha hatt ubeskyttet sex i familiehjemmet mens utroskapen pågikk. Ifølge rapporter i mediene foregikk dette stort sett på dagtid, mens kona var på jobb som nyhetsanker i NBC. Schwarzenegger skal ha vært sjenerøs overfor sin elskerinnetttt etter at han fant ut at han var faren til hennes barn.

Han skal ifølge naboer ha kjøpt hennes hus i Bakersfield som en «pensjonsgave».

Les også:Maria Shriver sto bak lekkasjen

Det var angivelig Shriver selv som lekket alle opplysningene om mannens utroskap til pressen. Hun skal deretter ha søkt om skilsmisse og i tillegg hyret Laura Wasser, en av Hollywoods fremste skilsmisseadvokater.

Schwarzenegger var for øvrig på besøk i Norge i november, og da snakket han mye om Shriver og omtalte henne som «min kone» ved flere anledninger.

Paret er separert, men har ennå til gode å bli formelt skilt. Det er høyst sannsynlig at Shriver vil stikke av med halvparten av parets formue, som er estimert til å ligge et sted mellom 1,1 og 2,2 milliarder kroner.

Les også:Denne kvinnen kan koste Schwarzenegger 1,1 milliarder kroner