29.11 Rob pepperkakemann
29.11 Rob pepperkakemann

Big Brother-Roberto «straffebakes» til pepperkakemann

– Dette skjer når man ikke gjør som «Big Brother» sier.

I takt med at årets «Big Brother» nærmerer seg slutten, skritter man også nærmere og nærmere jul. Og hva er da ikke mer passende enn et hyggelig juleverksted for de fire finalistene i huset?

Men, på motsatt side av kameralinsen sitter en utspekulert nissefar, og han mener de gamle juletradisjonene inne passer inn i huset. Under juleverkstedet må nemlig deltakerne holde et fast grep om ei skjei. Med en klar referanse til en sang hvor handlingen spilles ut på en låve. Men BB-deltakerne har åpenbart ikke det samme faste grep som den julegrøtglade mannen, og legger fra skjeia. Da vanker det selvsagt juleinspirert straff.

Pepperkake-Roberto

Meksikaneren blir pyntet med godterier fra topp til tå. Om han er like velsmakende som orginalen laget av deig er opp til andre å vurdere.

Se den store pepperkakemannen i videovinduet øverst.

Å gå rundt som kakemann ser imidlertid ikke ut til å legge noen demper på Robertos humør. Gliset formelig bukter seg rundt hodet når han får smøre inn Siljes frontparti med grønnmaling. Hun skal selvføgelig forestille Jim Carrey-karakteren «Grinchen».

574431

Rødehåret Tine

Tine er ikke ukjent med å farge håret sitt. Som straff for sin forseelse må hun sprayfarge hele sveisen rød.

574433

Selv om Lena Charlotte ikke kom med som vokalist da gjengen skulle lage låt, er hun glad i å synge. Det får hun vist når hun må gå baklengs og synge julesanger som sin straff.

574434