solli1 (Foto: TV 2)
solli1 (Foto: TV 2)

Jakten-frieren dømt til fengsel

Mandag ble han dumpet av TV-bonden Linda Bjørnes.

I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» sjokkerte TV-bonden Linda Bjørnes med å avlyse den planlagte turen til Tyskland med frieren Kjell Åge Solli.

– Da jeg fikk ting litt på avstand og fikk senket skuldrene, så kjente jeg at det ikke var noen gnist som kunne føre til noe mer, sa hun til «God kveld Norge».

Les mer: Derfor trekker nok en bonde seg

Dømt til fengsel

I tirsdagens Se og Hør står frieren fram og avslører sin kriminelle fortid. Han er nemlig tidligere dømt i Stjør- og Verdal tingrett.

– Jeg måtte sone 21 dager i Verdal fengsel i 2002, etter at jeg stakk av fra permisjon i militæret. Det er noe jeg angrer veldig på i dag, sier Kjell Åge til ukebladet.

Julen ved årtusenskiftet fikk han innvilget permisjon, men han kom ikke tilbake etter juleferien.

– Jeg hadde det for godt hjemme med familien og på fest med vennene mine, forteller han.

TV-bonden dømt for vold

21 dager over tiden meldte han seg til tjeneste, men han ble anmeldt av sjefene i Garden, og måtte sone sin straff.

Dette kommer fram bare uker etter at det ble kjent at TV-bonden Linda Bjørnes i 2008 ble dømt til betinget fengsel i 30 dager for å ha utøvet vold mot en annen kvinne i Verdal sentrum.

Får støtte

I etterkant av at hendelsen ble offentlig, kunne Linda fortelle til «God kveld Norge» at hun har mottatt en rekke støtteerklæringer fra kjente så vel som ukjente personer.

– Det er ikke artig å bli minnet på det, det er jo kjedelig at det kommer ut, men det er jo jobben til pressen å få fram ting som de mener andre har behov for å vite. Så det er jo bare å takle det på best mulig måte. Men jeg har fått veldig mye støtteerklæringer etterpå, forteller Linda til «God kveld Norge».

Les mer: Jakten-Linda får massiv støtte etter voldsepisoden