bønder
bønder

Ingen av Jakten-bøndene forelsket

... men én av dem vil gi det litt mer tid.

Hittil har ikke «Jakten på kjærligheten» 2011 ledet til kjærlighet.

To friere og to bønder har i høst valgt å trekke seg fra kjærlighetsjakten, og hos de to gjenværende bøndene er det foreløpig heller ingen kjærlighet.

Bare gode venner

For Bente Fremo og frieren Ragnar Alander ble det ikke mer enn vennskap.

– Det er vel mer på en vennskapelig måte så langt, sier Bentes frier Ragnar Alander til «God kveld Norge».

– Men jeg føler det kan bli et langt og godt vennskap fra min side i hvert fall, legger Bente til.

– Fin opplevelse

Selv om det ikke har gått helt som de hadde håpet, er de begge fornøyde etter Jakten-oppholdet.

– Ting har vel ikke gått helt som jeg så for meg på forhånd, men jeg har hatt en fin opplevelse med fine folk, sier Ragnar.

Les også: Jakten-Linda: – Jeg trenger tid for meg selv

– Ikke forelsket

Bonden Roar Husetuft valgte til slutt Eirin Lohne som sin utvalgte frier. Etter ferieturen til Irland, som ble vist i mandagens episode, fortalte de til «God kveld Norge» at de ønsker å møtes igjen for å se hvorvidt det kan utvikle seg noen følelser, men foreløpig er heller ikke de kommet dit hen at de er forelsket.

– Jeg kan ikke si at jeg er forelsket, men jeg trives godt i lag med henne. Vi har vært ifra hverandre en stund, og da må en kjenne på hvorvidt en savner personen, og ønsker å bli bedre kjent. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å treffe henne igjen, men jeg kan ikke si at jeg er forelsket. Uansett vil vi bruke tid på å finne ut hva vi vil, forteller Roar til «God kveld Norge».

– Nå blir det opp til oss selv, vi blir nødt til å begynne på nytt rett og slett, sier de to.

To bønder trakk seg

Forrige mandag var det bonden Svein Bøylestad som valgte å trekke seg fra kjærlighetsjakten.

– Jeg ble nødt til å være ærlig overfor meg selv og overfor Mariann. hun var en utrolig flott jente, men hun ga meg ikke de små tingene som jeg ønsker at en kjæreste skal gi. Venninnefølelsen dukket opp, og dermed ble det riktig for meg å være ærlig på det, sa han til «God kveld Norge».

I mandagens episode kunne vi se nok en bonde trekke seg. Linda Bjørnes fortalte overraskende til frier Kjell Åge at hun ønsket å avlyse den planlagte ferieturen.

– Da jeg fikk ting litt på avstand og fikk senket skuldrene, så kjente jeg at det ikke var noen gnist som kunne føre til noe mer. Og da syntes jeg det var dumt å dra på tur for å fortelle det, sier Jakten-bonden til «God kveld Norge».

Les mer: Nytt sjokk i «Jakten på kjærligheten»: Derfor trekker nok en Jakten-bonde seg

Hvordan det ender med bønder og friere, kan du se i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 neste mandag.