Zlatan rundet 100 italienske mål

Scoret to da Milan slo Chievo 4-0 på San Siro.

Zlatan Ibrahimovic (Foto: Antonio Calanni/Ap)

Svenske Zlatan Ibrahimovic rundet 100 mål i serie A med søndagens to scoringer i Milans 4-0-seier hjemme mot Chievo.

Ibrahimovic satte begge målene i første omgang på henholdsvis 2-0 og 4-0. Det var svenskens første mål etter 16 minutter som gjorde at han kom opp i tresifret antall scoringer i italiensk toppfotball. Han har tidligere spilt for Juventus og Inter. Hans 101. mål kom på straffespark like før pause.

Forsvarsspiller Thiago Silva sørget for å bringe Milan i føringen i åpningsminuttene, mens Alexandre Pato sto for kveldens tredje mål litt over halvtimen ut i kampen. Chievo prøvde seg på overraskende lite også i annen omgang, og siden Milan følte de hadde gjort seg ferdig ble siste halvdel en kjedelig affære.

Seieren sendte Milan opp til annenplassen i serie A, ett poeng bak Juventus med én kamp mer spilt.

Først i det 89. minutt dukket innbytter Luc Castaignos opp i straffefeltet og prikket ballen bestemt i venstre hjørne til 1-0. Det nederlandske ungtalentet, som kom til italiensk fotball fra Feyenoord i sommer, scoret med det sitt første mål i Inter-trøya. (©NTB)