Mario Balotelli
Mario Balotelli

Balotelli klikket etter utvisningen – ødela garderobedør

Citys urokråke mistet hodet etter å ha blitt sendt av banen mot Liverpool

Liverpool/Bergen (TV 2 Sporten): «Why always you?» Dét er spørsmålet de fleste stiller seg, etter at Manchester Citys Mario Balotelli nok en gang skaper bruduljer på grunn av sin noe eksentriske oppførsel.

Den unge italieneren har en egen evne til å havne i bråk, og etter kun 17 minutter på banen i oppgjøret mot Liverpool, klarte han det igjen. For med gult kort i banken gikk Balotelli knallhardt til i en hodeduell med Martin Skrtel. City-angriperens høye arm traff Liverpool-stopperen i ansiktet – nytt gult og marsjordre, mente fløyteblåser Martin Atkinson.

– Mario betaler
Det opprørte både City-manager Roberto Mancini og hovedpersonen selv. For på vei inn i dusjen lot Balotelli sin vrede gå ut over garderobedøren på Anfield.

– Mario betaler hvis han har ødelagt døra – akkurat som han gjorde med huset sitt, sa Mancini på pressekonferansen etter kampen, med humoristisk hentydning til elevens lefling med fyrverkeri forrige måned.

– Han var skuffet over det røde kortet, og skuffet over seg selv.

Se intervju med Mancini i videovinduet øverst

Mario Balotelli
Mario Balotelli

Mancini uenig i utvisningen
De lyseblås sjef mener Balotelli ble altfor hardt straffet av dommer Atkinson.

– Det røde var ikke riktig. Jeg er skuffet over at han fikk det første gule kortet, men ikke det andre. Hver gang Mario gjør noe, kommer det mange spillere som prøver å fremprovosere noe, sa Mancini.

Les også: Liverpool rystet City – uavgjort i fyrverkeriet på Anfield

Det 21 år gamle stortalentet har vært i strålende form den siste tiden, og nesten vært jevnheten selv, men søndagens hendelse viser at det fremdeles er umulig å si hva Balotelli kan finne på.

– Med Mario kan alt skje hele tiden. Man kan ikke endre ham på en måned. De siste tre månedene har han spilt bra, og han er en viktig spiller for oss, forklarte Mancini.