Juventus fortsatt ubeseiret i Serie A

Juventus vant 1-0 borte mot Lazio i lørdagens toppkamp og er alene på tabelltopp.

Mirko Vucinic og Simone Pepe. (Foto: Alfredo Falcone/Ap)

Simone Pepe scoret det eneste målet i en underholdende kamp. Med seieren er laget ett poeng foran Udinese, som slo Roma 2-0 fredag.

Lazio på tredjeplass er tre poeng bak Juventus.

Begge lag hadde gode muligheter i første omgang, men bare gjestene greide å utnytte en av mulighetene. I det 34. minutt la Alessandro Matri inn fra venstre. Pepe hadde løpt seg fri og avsluttet på første berøring.

Lazio presset på etter sidebytte, men Gianluigi Buffon lot seg ikke overliste. Etter 11 kamper er «Den gamle dame» fortsatt ubeseiret i serie A, og med seier i hengekampen mot Napoli tirsdag kan laget få en luke.

Napoli virket slitent i 1-1-kampen mot Atalanta lørdag. German Denis scoret mot sin gamle klubb da han ga Atalanta ledelsen i Bergamo. Edinson Cavani, som senket Manchester City i mesterligaen tidligere i uken, utlignet med et av kampens siste spark. (©NTB)

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk