Mario Balotelli. (Foto: Fabrizio Giovannozzi/Ap)
Mario Balotelli. (Foto: Fabrizio Giovannozzi/Ap)

Nabo ringte politiet da Balotelli «ranet» eget hus

Nok en bisarr historie om Mario Balotelli.

Se Liverpool - Manchester City på TV 2 PL HD1 og tv2sumo.no søndag kl.17.00

For drøyt en måned siden var Mario Balotelli nok en gang på avisenes forsider da han presterte å tenne fyr på eget hus etter å ha brukt fyrverkeri på badet. I god Balotelli-ånd stopper ikke overskriftene der.

Les også: Balotelli brukte fyrverkeri på badet - huset tok fyr
Les også: – Balotelli havnet i kokainfabrikk

Tidligere denne uken skal 21-åringen ha returnert til sitt eget hus i Mottram St. Andrew, Cheshire, som for tiden står tomt etter fyrverkeri-stuntet. Da han og en kompis hente ut noen eiendeler fra huset ble en av naboene mistenksomme.

Naboen, som tydeligvis ikke er noen stor Manchester City-fan, kjente ikke igjen Balotelli og ringte poliitiet for å stoppe «lovbryterne» som lastet hvitevarer og elektroniske artikler over i en bil.

Les også: – Lagkompisene ødela Balotellis bil med råtten fisk

Politibetjentene stormet til stedet, men til dere store overraskelse var det ingen ringere enn huseier Balotelli som var gjerningsmannen.

– Rapporten var at to menn sprang ned gaten bærende på eiendeler som de lastet inn i en bil, sier en kilde til The Sun ifølge Metro.

Stjernespissen bor for tiden i en leilighet i Manchester, og har tydeligvis mangel på hvitevarer og elektroniske artikler. Heldigvis for Balotelli fikk han ikke ytterligere problemer med politiet for sitt lille «tyveri».

Så gjenstår det å se om Balotelli gjør flere tyveri når City møter Liverpool til storkamp på Anfield søndag.

Les også: Balotelli dro på tur med mafiaen