united elm
united elm

– Ferguson vil punge ut 125 mill for svenske

Fredag dundret den Ferguson-ønskete midtbanespilleren inn et frisparkmål for den nederlandske serielederen.

Etter en fjorårssesong som ble spolert av sykdom er den svenske midtbanespilleren Rasmus Elm tilbake i kanonform for den nederlandske serielederen AZ Alkmaar.

Les også: Mancinis Tévez-nekt endte i latterbrøl

På 14 kamper har Elm scoret åtte mål, og ett av dem var et vakkert frisparkmål som kom da AZ slo Utrecht 2-0 fredag kveld. Seieren sørget for at AZ leder Eredivisie med seks poeng etter 13 kamper.

Se målet i videovinduet over!

– Heteste spilleren i Nederland
Nå hevdes det i Nederland at Manchester United skal være klare til å bla opp 125 millioner kroner for å hente.

– Det er mange store klubber som følger Rasmus, sier Elm-agent Patrick Mörk til eurosport.se.

– Han ses som den heteste spilleren i Nederland, og en slik spiller har naturligvis veldig høy status ute i Europa, fortsetter Mörk.

Les også: Fyllekjørende Villa-spiller: – Jeg har sviktet alle

– Har det ikke travelt
United skal være imponert over Elms pasningsspill og hans dødballbein, og skal derfor være klare til å hente Elm allerede i januar.

– Jeg kan ikke kommentere enkeltklubber, selv om jeg vet hva som foregår. Så kjip må jeg være, men jeg kan si at mange av de største klubbene følger Rasmus, sier Mörk, som ikke tror Elm nødvendigvis vil forlate AZ i januar.

– Han har alltid vært sunn i valgene han foretar, og har det ikke travelt med å forlate AZ. Han vil heller ikke høre noe før det kommer et konkret tilbud. Dessuten er det ikke sikkert han vil gå til en av de største klubbene i Europa, men det er helt klart spennende ting som skjer rundt Rasmus nå, kommenterer agenten.

Les også: Råtassen som setter rekord for hvert frispark han lager