AKTIV: Won Jae Yang (17) har sendt hundrevis av e poster i sitt forsøk på å bli Bath manager. (Foto: Skjermdump: bathcityfc.com)
AKTIV: Won Jae Yang (17) har sendt hundrevis av e poster i sitt forsøk på å bli Bath manager. (Foto: Skjermdump: bathcityfc.com)

Koreansk 17-åring bombarderer engelsk klubb med managersøknader

Won Jae Yang har sendt over 100 e-poster til Bath City.

Bath City spiller i Conference National, som er femte høyeste nivå i det engelske ligasystemet. Og sesong har ikke startet bra: etter 20 kamper ligger Bath sist, med fattige åtte poeng.

Det er kanskje ikke drømmeklubben for en ung og ambisiøs manager, men for en koreansk 17-åring er det blitt en besettelse å få managerjobben for den engelske miniputten.

Won Jae Yang har like godt sendt klubben over 100 e-poster der han trygler om å bli klubbens manager.

Les også: Se FC Football: Puttet Ferguson-tyggis i lomma
Les også: Mancinis Tévez-nekt endte i latterbrøl

Nå har klubben lagt ut et utvalg av hans e-poster på sine nettsider, og ber fansen sende e-post til wonjae@bathcityfc.com for å si om de mener Won Jae Wang bør få sjansen.

Klubben har imidlertid ikke desperat behov for en ny manager, ettersom Adie Britton fremdeles innehar jobben som manager. Britton har for øvrig vært Bath-manager siden 2008.

Les også: Råtassen som setter rekord for hvert frispark han lager

Her er noen utdrag fra Won Jae Yangs første e-post til Bath:
Hei. Mitt navn er Won Jae Yang fra Korea. Grunnen til jeg sender denne e-posten er fordi jeg ønsker å bli Bath Citys manager. I den siste kampen mener jeg at Bath City spilte bra, men ikke opp mot sitt fulle potensial. Tabellsituasjonen viser det.

Jeg tror virkelig Bath City kan bli er stort lag. Det jeg vil be dere om er å hente inn meg og mine to partnere, Chan Ho Lee og Won Suk Yoo, som vil være en del av støtteapparatet. Disse to er veldig kapable når det gjelder å analysere motstanderlagene.

Jeg ble født i 1994, men jeg mener min unge alder ikke bør være en hindring. Jeg vil vise mine kvaliteter i løpet av 2-3 kamper. Jeg garanterer at Bath City vil endres til det bedre.

Jeg spør dere, vil dere fortsatt være langt nede eller en del av toppen med oss? Om jeg hadde trodd det var umulig hadde jeg ikke giddet å sende denne e-posten. Jeg vet vi kan klare det.

Les også: Naken Ronaldinho tar rettslige skritt etter onani-video

Les mer om 17-årings planer og taktiske disposisjoner på Bath Citys nettsider.

Synes du Bath bør ansette Won Jae Yang? Si din mening i kommentarfeltet under, eller send en e-post til wonjae@bathcityfc.com