Ronaldinho (Foto: VANDERLEI ALMEIDA/Afp)
Ronaldinho (Foto: VANDERLEI ALMEIDA/Afp)

Naken Ronaldinho tar rettslige skritt etter onani-video

Fotballstjernen har på nytt havnet i et uheldig søkelys i Brasil.

Den brasilianske fotballstjernen Ronaldinho er igjen i hardt vær. Ukens store snakkis i Brasil er den tidligere Milan- og Barca-stjernens siste stunt på hjemmefronten.

Ifølge sambafoot.com har en video av Ronaldinho funnet vei ut på internett, hvor stjernen ifølge nettstedet «intimt belønner seg selv på gutterommet».

Ronaldinhos pressede klubbtrener i Flamengo, Vanderlei Luxemburgo, velger å le bort hele episoden.

– Jeg har ingenting med dette å gjøre. Dette er Ronaldinhos eget problem. Jeg kan ikke kontrollere hva spillerne gjør foran datamaskinen, sa treneren på onsdagens pressekonferanse – til latterbrøl fra pressen i salen.

Tar rettslige skritt
Like blid er ikke stjernens egen bror og agent, Roberto Assis. I et radiointervju med Rede Globo bekrefter han at saken er betent.

– Jeg har ikke sett videoen (av Ronaldinho), men jeg mener dette er privat. Å få denne uheldige oppmerksomheten er brudd på privatlivets fred. Vi har advokater her i Brasil, Flamengo også, så rettslige skritt vil garantert bli tatt, sier Assis.

Eksplosjonsfare
Klubbtrener Luxemburgo nekter å se like dystert på episoden.

– Det eneste jeg kan gjøre, er å komme meg unna...før det hele eksploderer, sa treneren på klubbens pressetreff torsdag. Uten at pressen lo mindre av den grunn.

Om Luxemburgos forhold til Ronaldinho er like bra som hans forhold til pressen, vites ikke.

Ifølge globo.com skal treneren nemlig også ha spurt pressen spesifikt om innholdet i videoen – mens pressetreffet pågikk.