simonpitt
simonpitt

Sammenligner Brad Pitt og Simon Cowell i senga

Ekskjæresten avslører hvem som presterer best.

Under programmet «I'm a Celebrity... Get Me Out Of Here» sammenligner tidligere popstjerne, Sinitta, ekskjærestene Simon Cowell og Brad Pitt og deres prestasjoner i senga, skriver Femalefirst og Mirror.

Les også: Brad Pitt måtte sy 18 sting i ansiktet

Foretrakk Brad

Da Dougie Poynter (23) gjettet at Sinitta foretrakk Brad av de to svarte hun:

– Hvorfor det? Fordi han er kjekkere? før hun innrømmet at det var sant.

«Han var vakker og hadde den mest fantastiske kroppen. Jeg datet han i to år. Han var morsom, ung og veldig søt» er beskrivelsen hun vil gi Pitt. Heller ikke manndommen hadde hun noe å utsette på.

– Den er mye større enn din, Dougie.

Les også: Cowell tilbudt 800.000 for sexkritikk

Notorisk utro

Sinitta
Sinitta
Sinitta innrømmer at Cowell alltid har vært «mannen i hennes liv», helt siden hun var 14 og da startet å date den 25-år gamle Cowell. De hadde et av og på forhold i over 16 år, men artisten hevder at han var notorisk utro og under forholdet kunne han aldri få henne fort nok avgårde når hun skulle ut å reise. «Han smilte og jeg gråt»

Bruddene skyldtes alle de fæle tingene Simon gjorde, men med en gang stjernen hadde funnet seg en ny gjorde han alt som stod i hans makt for å ødelegge. På den måten, sier Sinitta, endte de alltid opp sammen igjen.

Les også: Brad og Angelina vil gjenforenes på filmlerretet

Ikke kjente

Til slutt legger hun til at verken Brad eller Simon var kjente når hun datet dem, hun var den kjente i forholdet. Om Simon har hun følgende å si

– Simon Cowell er nå en verdenskjendis, men jeg var hans første artist, han var plateselskapet og jeg var popstjerna.