Eden Hazard (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Eden Hazard (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Krever 390 mill for Hazard

Lille har gitt storklubbene sitt prisforlangende.

Eden Hazard er utvilsomt en av de mest ettertraktede unge fotballspillerne i verden.

20-åringen fra Belgia har spilt i franske Lille siden 2005, og klubben som har løftet frem Hazard til å bli dette hete salgsobjektet, har ikke tenkt til å la ham gå på billigsalg.

– Prisen er 50 millioner euro. Det gjør vi klart på forhånd. Vi er kommet dit at klubben har en grundig diskusjon om hva som skal skje, og avgjørelsen vil bli tatt på bakgrunn av flere faktorer. Alle har sin pris, og med pengene vi får inn vil vi ha mulighet til å se på erstattere i markedet.

For dyr for Wenger?
Uttalelsen kommer fra klubbens styreleder Michel Seydoux, som er sitert av Sky Sports.

Sky Sports mener denne prislappen, rundt 390 millioner kr, vil sette Arsenal på sidelinjen, mens klubber som Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain og Manchester United fortsatt kan være aktuelle destinasjoner for Hazard.

Ifølge Transfermarkt har stortalentet kontrakt med Lille frem til sommeren 2015.

Les også: Her ser du hvorfor storklubbene ligger langflate etter Eden Hazard

Har slitt i mesterligaen
Belgieren var med fra start da Lille vant 2-0 borte mot CSKA Moskva i mesterligaen tirsdag. De regjerende franske mesterne har dermed skaffet seg et greit utgangspunkt før siste kamp i puljespillet, til tross for at dette var deres første seier i turneringen for året.

I siste kamp skal Lille ta imot Trabzonspor, som ligger ett poeng foran på andreplass i gruppen. Det må med andre ord bli seier for at speiderne skal kunne finsikte Eden Hazard videre i sluttspillet.

Mesterligaen i altomfotball.no: Terminliste | Statistikk