ELLE redaktør Signy Fardal sier sin ærlige mening om Torsdag Kveld parodien.
ELLE redaktør Signy Fardal sier sin ærlige mening om Torsdag Kveld parodien.

Dette synes Signy Fardal om «Torsdag Kveld»-parodien

– Det er en ære å bli parodiert.

ELLE-redaktør Signy Fardal har vært populær på nettet den siste tiden.

Først fikk den kjente moteredaktøren passet sitt påskrevet i en sketsj i TV-programmet «Torsdag Kveld Fra Nydalen» forrige uke, da komikerne Morten Ramm og Jon Brungodt skulle vise den «ordentlige» utvelgelsen av kåringen «Norges mest sexy mann».

Med vulgær språkbruk, hes stemme, røyk i munnen og champagne i glasset parodierer de hvordan utvelgelsen gikk til, noe Signy selv syntes bare var morsomt:

– Hva heter det; Det er en ære bli parodiert? Jeg synes sketsjen er morsom, forteller redaktøren til «God Kveld Norge» under åpningen av Lindex nye butikk i Karl Johans Gate.

Les også: Her slår Signy Fardal til TV-kameraene

– Jeg dummet meg ut

Noen dager etter sketsjen ble sendt på TV, har et fire år gammelt klipp fra «Lørdagsmagasinet» på TV 2, spredt seg som ild i tørt gress på Facebook og twitter.

I klippet kan vi se Signy Fardal bli konfrontert med påstander om at motemagasinet Elle, kun handler om shopping og mote.

Fardal på sin side mener at kvinner lærer noe i hver eneste utgave.

Eneste problemet er at hun ikke finner noe i bladet å lære bort.

Dermed med er det en litt hissig Signy som «slår» mot kameraet.

Den kjente mediekvinnen er allikevel forundret over at et gammel klipp har havnet på nettet nå:

– Det forundrer meg at det klippet som ble laget i forbindelse med Elles 10-års jubileum har kommet ut nå, men sånn er det jo. Jeg dummet meg jo ut og folk liker jo når folk dummer seg ut. Men såpass får man tåle. Jeg ser det jo selv og det er et kroneksempel på dårlig mediehåndtering, humrer Signy til «God Kveld Norge».

Les også:Sjefredaktør forlot kjendisvisning: – Dette er utrolig uproft!