Jon Knudsen
Jon Knudsen

Fikk oppsigelsesbrev etter 11 år og 254 Tippeliga-kamper

– Jeg har hatt en flott tid i Stabæk, utenom i år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jon Knudsen (37) gikk inn i 2011 som landslagskeeper. Nå avsluttes året med oppsigelsesbrev fra Stabæk.

– Det er selvfølgelig ikke noe man ønsker, og det er jo for så vidt trist, det er ikke noe positivt brev å få. Nå blir det spennende å høre hva de har å si, og mer enn det har jeg ikke lyst til å uttale meg om, sier Knudsen.

LES OGSÅ: Stabæk mister et helt fotballag: – Det er trist for hele klubben

Men han innrømmer at det føles spesielt etter 11 år og 254 Tippeliga-kamper for klubben.

– Jeg har hatt en flott tid i Stabæk, utenom i år spesielt, der har ikke ting akkurat gått på skinner. At det skal ende med noe som kanskje ikke ser så bra ut er ikke noe hyggelig

– Føles det som om du kommer til å få sparken?

– Det blir interessant å høre hva de har å si. Jeg har ikke lyst til å grave meg helt med, så på en måte blir det godt å få satt seg ned og høre hva dem planlegger med min fremtid.

Seks fikk oppsigelsesbrev
Onsdag fikk åtte spillere brev fra Stabæk-ledelsen, hvor de blir innkalt til det klubben kaller drøftelsesmøter for å diskutere spillernes framtid. Bærumsklubben må kutte dramatisk i kostnadene før neste sesong etter at det ble klart at klubben må flytte hjem til Nadderud.

oppsigelsesbrev

I tillegg til Knudsen inneholder listen etter det TV 2 Sporten erfarer Jan-Kjell Larsen, Haris Skenderovic, Tor-Marius Gromstad, Torstein Andersen Aase og Gilles Ondo. I tillegg til de seks navnene på lista skal ytterliggere to spillere ha fått innkallelse til drøftelsesmøte.

Den tidligere kapteinen Morisbak Skjønsberg er kritisk til måten klubben han har vært i siden 2000 har håndtert den økonomiske situasjonen ovenfor spillerne.

– Vi mener at Nadderud har vært en realitet, og at Telenor har vært et håp man har levd etter. Det burde man tatt til etterretning. Vi er forbanna på at vi nå siste uke før ferie får dette i fanget, sier han.

LES OGSÅ: Stabæk-fansen hetset styreleder med Hitler-banner

Mister sannsynligvis treneren også
Alt tyder også på at Stabæk vil stå uten trener etter sesongen. Ifølge Borås Tidning tar Jörgen Lennartsson over som ny Elfsborg-trener etter Magnus Haglund, som onsdag ble klar for Lillestrøm.

Avisen skriver at Elfsborg reiser til Oslo for å gjøre sluttforhandlinger torsdag, og at Lennartsson vil presenteres på en pressekonferanse neste uke.

– Jeg har ikke så mye å si om det. Mitt fokus er på å vinne søndagens kamp mot Vålerenga, sier Lennartsson til tv2.no.

– Det er mye som skjer i klubben nå, og det viktigste er at det løser seg på en bra måte for Stabæk og spillerne. Vi får ta allting i neste uke, sier 46-åringen.