«RUMPEKJOLEN»: Pippa Middleton stjal showet under det kongelige bryllupet i England tidligere i år med sin trange kjole. Nå kan du slå kloa i «rumpekjolen».
«RUMPEKJOLEN»: Pippa Middleton stjal showet under det kongelige bryllupet i England tidligere i år med sin trange kjole. Nå kan du slå kloa i «rumpekjolen».

Husker du denne?

Nå kan du kjøpe Pippas legendariske «rumpekjole»

Pippa Middleton stjal showet i bryllupet til søsteren Kate Middleton og prins William i England tidligere i år. Nå kan du slå kloa i Pippas «rumpekjole», signert Sarah Burton for Alexander McQueen.

Hva synes du om Pippas bryllupskjole? Si din mening i avstemningen under!

LES OGSÅ: Alt om brudekjolen: Se, så like de er

VIL DU HA DENNE? Alexander McQueen-huset har laget en tro kopi
  av Pippa Middletons legendariske bryllupskjole.
VIL DU HA DENNE? Alexander McQueen-huset har laget en tro kopi av Pippa Middletons legendariske bryllupskjole.

Stjal showet

Selv om alles øyne var på Kate Middleton da hun giftet seg med prins William under det kongelige bryllupet i England tidligere i år, var det nok mange som også kastet et ekstra blikk på søsteren Pippa. For i sin trange, hvite kjole tok hun nærmest opp konkurransen med bruden. Mest oppmerksomhet fikk Pippa for rumpa, derav «rumpekjolen», designet av Sarah Burton for Alexander McQueen.

LES OGSÅ: Beste og verste antrekk i bryllupet

«Rumpekjolen» til salgs

Nå lanserer Alexander McQueen-huset en kopi av den populære kjolen til salgs på den eksklusive nettbutikken Net-a-porter. Herligheten koster 1,995 euro, altså i overkant av 15600 kroner.

Følg Pippas rumpe

Pippas bak har faktisk blitt så populær at det finnes egne hjemmesider og fansider på Facebook. Du kan også følge Pippas rumpe på Twitter på @pippasass.