
Se TV 2-værdame Ane Nyrerød steppe inn som TV-kokk
Plutselig sykdom gjorde at God morgen Norge sto uten TV-kokk på direkten.
Med den faste God morgen Norge-kokken Wenche på ferie og en syk reservekokk måtte værrepresentatør Ane Nyrerød til pers. Den kreative damen tok seg en tur på Wenches bakkjøkken for å finne ingredienser nok til å kokkelere på direkte morgen-tv.
Se hvem Vår Staude foreslår som stand-in for Wenche
Dette er de nye programlederne i God morgen Norge
Se VIDEO fra bakkjøkkenet til Wenche over!
– Dette laget jeg første gang da jeg var student i USA, forteller værrepresentatør Ane Nyrerød, som fikk tipset fra den populære, amerikanske livsstilsguruen Martha Stewart.
Les også: Sluttet i jobben for å bake cupcakes
Les også: Dette er «Norges vakreste hjem 2011»

Slik gjør du det:
Skjær opp appelsiner i tynne skiver.
Du kan også bruke grapefrukt, blodappelsin, mandarin, sitron eller andre sitrusfrukter.
Fruktskivene legges på en rist i ovn forvarmet til mellom 75 - 100 grader.
Jo lavere temperatur, jo lengere må fruktskivene tørke.
La frukten tørke i 2-4 timer – lengden avhenger tykkelsen på fruktskivene.
Frukten bør tørke så lenge som mulig uten å bli brent. Den må være helt tørr!
Lag en billig adventspakkekalender
Anes tips:
- Legg frukten på et tørkepapir for å trekke ut fuktigheten.
- Hvis du ikke skal spise den tørkede frukten kan du strø salt på frukskivene for at de skal tørke fortere.
Les også: Her er årets julegave
Dette kan du bruke de tørkede fruktskivene til:

Pynt til julegavene. Pakk gavene i avis- eller gråpapir og tre tørket frukt på gavesnøret.
Pynt til glass. Dypp kanten på glasset i appelsinsaft. Dypp så kanten i sukker. Fest en tørket appelsin på glasset.
Julelenke. Tre tørkede fruktskiver og kongler på et snøre.
Snacks. Tørket frukt smaker godt som sunt snacks.
Les også: