Morten (2)
Morten (2)

Morten Ramm ut av Torsdag kveld fra Nydalen

Blir ikke med i vårens sesong av den populære komiserien.

Idet vårens sesong av Torsdag kveld fra Nydalen dras i gang på TV 2 kommende mars, vil ett av dagens medlemmer i gjengen ikke være i studio.

Morten Ramm, alias DJ Dan, Tommy P og Kevin Clausen - bare for å nevne noen av karakterene han har spilt, skal i gang med andre prosjekter neste år, og vil derfor ikke ha kapasitet til å delta i de ukentlige innspillingene.

Ramm har vært med i Torsdag kveld fra Nydalen siden starten i 2009.

Før dette var han å se i flere roller, blant annet i Manshow som reporter og sidekick til programleder Håvard Lilleheie.

I 2008 vant Ramm Komiprisen som Beste nykommer blant landets komikere. Han har også vunnet Gullruten flere ganger med Torsdag kveld-gjengen, både i klassen Beste humorprogram (2010 og 2011) og Årets nyskapning (2010)

Kan Morten Ramm fylle Oslo Spektrum?

Blant prosjektene Ramm skal jobbe med i 2012 er "Kan Morten Ramm fylle Oslo Spektrum?". Også dette vil bli å se på TV 2. Vil du følge Mortens dristige forsøk på å fylle Oslos storstue alene, kan du klikke deg inn på .

I en slags forløper til Torsdag kveld fra Nydalen var Morten sammen med blant andre Henrik Thodesen, Odd-Magnus Williamson, Else Kåss Furuseth og Sigrid Bonde Tusvik med i konstellasjonen Blymandag, et månedlig show som gikk av stabelen hver første mandag i måneden fra 2002 til 2008, men som de siste årene kun har vært hentet frem igjen sporadisk.

Sigrid Bonde Tusvik fullverdig medlem av Torsdag kveld-gjengen

Nevnte Sigrid Bonde Tusvik er for øvrig nå tatt opp som fullverdig medlem i Torsdag Kveld-gjengen, og vil derfor også være å se på skjermen torsdagkvelder utover våren.

Hvorvidt Morten vil komme tilbake til Torsdag kveld fra Nydalen på et senere tidspunkt er ikke avgjort.

Er du fan av Morten kan du bruke kommentarfeltet nedenfor til å skrive en hilsen til ham.

Se Morten Ramm som sjekkeartisten Kevin Clausen
570070

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her!

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!