Norge - Sverige 32-18

Norge gjorde kort prosess med Sverige i den siste kampen i Møbelringen Cup søndag. Etter en jevn åpning i første omgang raknet det etter hvert totalt for svenskene, og Norge dro i land en meget overbevisende seier.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst på siden!

TV 2 PLAY: - Dette er ikke godt for VM-medalje

Sjekk også: Nora Mørk livechattet: – Vi virket solide bakover

Sverige hadde tre forsvarsspillere ute med skade før møtet med Norge. Gultrøyene var likevel med på notene og da lagene gikk til pause stod det 14-9 i favør Norge. Men etter pause gikk det fra vondt til verre for svenskene.

Forsvarskjempen Johanna Wiberg måtte forlate banen etter et sammenstøt og Norge satte opp tempoet. Anført av en strålende Stine Bredal Oftedal dro de norske jentene fra et svensk lag i oppløsning.

Les også: Norge reddet seieren i straffedrama: – Igjen nekter vi å tape
Les også: Grini om håndballjentene: – Et lag uten leder

Katrine Lunde Haraldsen stod strålende i det norske målet og hun hadde 62 i redningsprosent. Svenskene måtte rive seg i håret flere ganger over det mesterlige målvaktsspillet til Haraldsen, og et bunnsolid norsk forsvarsspill.

Da sluttsignalet gikk stod det 32-18 til Norge.

Etter kampen ble Møbelringen Cups allstarlag kåret. Der var det tre norske innslag, i form av Katrine Lund Borgersen, Linn Kristin Rigelhuth og Linn Jørum Sulland.