sy4523e3 copy (Foto: Tony Marshall)
sy4523e3 copy (Foto: Tony Marshall)

Liverpool-kulthelt: – Sikker på at Torres angrer på at han dro til Chelsea

Jan Mølby mener Fernando Torres bare tenkte på seg selv og sin egen karrière.

Jan Mølby tilbrakte store deler av karrieren i Liverpool, hvor dansken var kjent som midtbanedirigent og habil straffeskytter.

Nå skriver Mølby regelmessig for lokalavisen Liverpool Echo.

I sin ferskeste spalte tar han et oppgjør med Fernando Torres' valg om å forlate Merseyside-klubben til fordel for Chelsea.

Søndag møter Torres gamleklubben igjen på Stamford Bridge.

Egoistisk
– Han ville aldri innrømmet det, men jeg er sikker på at Torres privat angrer på valget om å dra fra Liverpool til Chelsea, skriver Mølby.

48-åringen mener det var en egoistisk beslutning.

– Da Torres forlangte en overgang i slutten av januar og forlot Anfield tenkte han bare på seg selv og sin egen karriere – som han følte ikke gikk noe sted, skriver Mølby.

Torres ser ut som en blek skygge av seg selv.

– Han tenkte åpenbart at en ny klubb og en ny utfordring ville gi ham muligheten til å komme tilbake til der han en gang var, men det har ikke skjedd for ham, fortsetter Mølby.

En skygge av seg selv
Torres scoret ikke før i sin 14. kamp for Chelsea, og først i høst har han begynt å vise små glimt av gammel storhet. Men i ligaen er det bare blitt to scoringer på spissen denne sesongen.

– Torres ser ut som en blek skygge av seg selv. Førsteberøringene hans er dårlige, og rykket han brukte for å komme seg ut av trøbbel er borte, er Mølbys dom.

Les også: Før PL-runden: – Torres så ut som en liten gutt

Han tror mye av Torres' problemer skyldes spanjolens mange skader, som igjen har ført til at Torres har mistet litt av steget. Nå tro Mølby at den manglende farten plager Torres mentalt

– Jeg tror aldri Torres vil nå nivået han holdt i sine to første sesonger for Liverpool. Da var han sensasjonell. I Liverpool hadde en en heltestatus på grunn av det han hadde gjort tidligere som beskyttet ham mot kritikk. Det ga han avkall på da han gikk til Chelsea, konstaterer Mølby.

Tror du Fernando Torres angrer? Diskutér med andre fotballfans i kommentarfeltet under.