I går fikk Marion Ravn og de seks «Idol»-finalistene møte «Twilight»-stjernen Elisabeth Reaser på Colosseum kino i Oslo. Den amerikanske skuespilleren var i byen i forbindelse med premieren på den nye «Twilight»-filmen «Breaking Dawn del 1»

Les også:Derfor vil ikke Idol-Jenny på date med Robert Pattinson

Ravn er en stor fan av «Twilight»-serien, men i går virket det som det var den amerikanske stjernen som syntes møtet var mest stas.

– Jeg vet godt hvem du er! Jeg kjenner til M2M, fortalte Reaser, noe Marion Ravn syntes var svært overraskende.

– Virkelig??? sa hun, og viste med hele ansiktet at det hadde hun ikke trodd.

Stor fan

Reaser fortalte at hun hadde med seg en venn fra USA som var stor fan av M2M, bandet som i sin tid bestod av Marion Ravn og Marit Larsen.

Les også:Marion Ravn: – Kjæresten min er hottere enn Edward Cullen

– Kompisen min er blodfan og har alle sangene. Nå blir han sint fordi jeg forteller dette mens Marion hører på, men han har introdusert meg til musikken, og jeg ble veldig glad og spent da jeg fikk vite at jeg skulle få møte henne. Vi har sittet og hørt på M2M på hotellrommet vårt i hele dag for å komme i stemning, fortalte Reaser til «God Kveld Norge».

Q and A

Etter møtet fikk Marion Ravn æren av å introdusere «Twilight»-stjernen for det spente kinopublikummet, og hun fikk også stilt noen spørsmål om hvordan det er å være en del av «Twilight»-fenomenet.

Les også:Stjal fokuset fra «Twilight»-stjernene i nakenkjole

– Jeg hadde ikke stått her i kveld hvis ikke det hadde vært for fansen som har gått og sett filmene på kino, så tusen takk skal dere ha, sa Reaser til stormende jubel fra salen.

«Twilight: Breaking Dawn Del 1» er det nest siste «Twilight»-filmen, og hadde premiere i går. Del 2 kommer til neste år.