I ukens episode av sexprogrammet «Trekant» ble programleder Johanna Djena Bråthen Zamble, sendt ut på orgasmekurs med den kjente orgasmedoktoren Betty Dodson fra USA.

Johanna fikk beskjed av doktoren om at det er viktig å ha et godt forhold til sin egen vagina, og at hun derfor burde gi vaginaen sin et navn. Valget falt på «Dusty Rose»:

– Man burde gi kjære «pussy» et navn, og mitt ble «Dusty Rose». IKKE fordi jeg er så veldig støvete nedentil, men fordi «Dusty Rose» er en rosafarge som passet veldig godt til mine nedre deler, skriver programlederen på sin blogg.

Les også: Her får sexologen TV-historisk orgasme i «Trekant»

Orgasme på direkten

(Saken fortsetter under bildet)

trekant (Foto: NRK)

Årets utgave av «Trekant» har advart at de skal tøye strikken lengere i år enn i fjor, og de tre programlederne har sagt at de har takket nei til flere av utfordringene:

– Under innspillingen hendte det at jeg sa at dette har jeg ikke lyst til å gjøre, men jeg har ikke fått kjeft for det. De er tvert imot vært glade for at jeg sa nei, har Even Jørs (20) uttalt til «God kveld Norge».

– Jeg har virkelig fått kjenne på mine egne grenser, kunne Johanna avsløre.

NRK sjokkerte mange seere i ukens episode ved å vise orgasmedoktoren Betty gi amerikanske Carin en orgasme på TV, men nærbilder av spredte ben og en mastruberende Carin.

Les også:«Trekant»-programlederne: – Dette blir kleint

Kun positive tibakemeldinger

Til «God kveld Norge» forteller Johanna at hun selv kun har fått gode tilbakemeldinger på programmet.

– Jeg har bare fått positive kommentarer fra familie og venner og fra de jeg kjenner som har sett programmet. Det har jo vært noen negative kommentarer men det må man regne med, sier hun.

– Det som ble vist i går er noe som skal være helt naturlig og helt normalt. Jeg tror det programmet hjalp til med å bryte ned noen av tabuene folk har til kjønnet og til det å skulle ta på seg selv.