Conor Cunningham (Foto: Skjermdump fra youtube)
Conor Cunningham (Foto: Skjermdump fra youtube)

Irsk supporter stjal overtrekksdress - snek seg inn på Estlands innbytterbenk

Satt ved siden av Estlands landslagssjef.

Fotballfans er kjent for å være lidenskapelig opptatt av å se laget i sitt hjerte, og er villig til å strekke seg langt for å få det til.

Men det spørs om noen kan toppe irske Conor Cunninghams siste stunt. I hvert fall når det gjelder frekkhet.

Les også: Disse kan møte hverandre i EM

Stjal overtrekksdress
27-åringen hadde nemlig reist til Irlands EM-playoffkamp borte mot Estland uten billett. Desperat etter å få sett sine grønnkledde helter var Cunningham febrilsk på jakt etter en mulig løsning.

Først latet han som om han var sikkerhetsvakt og forsøkte og snike seg inn på stadion. Uten hell. Så fikk han plutselig øye på bag med fotballer - og en estisk overtrekksdress.

Cunningham snappet kjapt opp tekstilene og kledde de på seg. Fast bestemt på å se kampen gikk han inn på stadion, denne gangen uten å bli stoppet.

Se videoer av stuntet nederst i saken!

– Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, men tenkte det var best å gå bort til den estiske innbytterbenken. Ingen snakket til meg, og så oppdaget jeg at jeg satt ved siden landslagssjefen deres, forteller han til avisen Independent.

– Det gikk 10 til 15 minutter inn i kampen før en UEFA-representant fikk en mistanke og ba meg om å flytte meg, sier Cunningham.

Ble aldri kastet ut
Men den freidige supporteren ble ikke kastet ut av stadion. Derimot satte han seg ned ved siden av en kameramann ved midtsirkelen. Etter et kvarter ble han også vist vekk derfra - av samme UEFA-representant - til en orkesterplass på tribunen, bare seks rader opp fra banen.

– Da kampen var over gikk jeg ut på banen. Jeg feiret med spillerne, tok de hendene og spurte til og med et par om jeg ikke kunne få drakten deres, forteller Cunningham.

Den forkledde supporteren fulgte like så godt etter de irske spillerne inn i spillertunnelen og sto ved siden av Robbie Keane & co. da de gjennomførte tv-intervjuer.

– Jeg måtte dokumentere det hele med mobilkameraet mitt, for jeg visste at kompisene ikke ville tro på meg. Jeg trodde knapt nok på det selv, sier han.

Les også: Disse er EM-klare
Les også: Irlands herlige revansje

Fattet mistanke om heftig jubel
Cunningham ble til slutt avslørt da en person fra det estiske støtteapparatet ble mistenksom på hvorfor en person i landslagets overtrekksdress jublet og feiret så entusiastisk.

– Hun kom bort til meg og jeg sa bare at jeg kom for å levere tilbake bagen med fotballer, sier Cunningham, og legger til at han deretter forlot stadion uten problemer.

Det er foreløpig ikke kjent om Cunningham vil bli straffet for sitt frekke stunt.

Se Cunningham feire med spillerne utpå banen her:

Se Cunningham stå ved den estiske innbytterbenken her: